Меню
Добавени продукти

Основни влакна

Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
64,00 лв.
Дан. основа: 64,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Тайната за успеха на Katran Crypton Symbios се крие в оптималната комбинация от предимствата на своите конкуренти.Symbios е влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran. Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрив..
68,00 лв.
Дан. основа: 68,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEON
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Neon
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEONШаранджийско влакно Katran Neon е с отличителен ярък неоново-жълт цвят. То е здраво на възел, меко и гладко. Здравото му огледално покритие го предпазва от надирания и от суровите слънчеви лъчи.Катран Неон е прозрачно, но благодарение на специалн..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
Катран Еклипс е универсално флуоресцентно монофилно влакно.Невидимо за рибите през всичките 24 часа на денонощието, в съчетание с висока видимост за риболовците през ноща.Използвайки много подобна технология, както при производството на  Катран Неон, производителя достигна до съвършено нови нив..
49,90 лв.
Дан. основа: 49,90 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
Шаранджийско влакно Katran Wild Carp е специално разработено за риболов на див шаран и амур на големи дистанции.То се отличава с много ниска разтегливост от 7-9%, което забележително увеличава чувствителността на линията и кълването се усеща в пъти по-ясно и бързо.Катран Уаил Карп е бързо потъващо в..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CARP
Шаранджийско влакно KATRAN SYNAPSE CARP е сравнително универсално влакно за всякакъв тип водоеми.То е еластично, здраво на възел, има добра износоустойчивост и е с ниска разтегливост от 12-13%.KATRAN SYNAPSE CARP работи еднакво добре, както при улова на малки риби, така и на трофейни такива.Влакното..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON
Катран Цитрон е гладко, меко и издръжливо на възли, влакно в лимоново жълт цвят. Изработено е от ко-полимери с ниска разтегливост от 12-13%, потъва добре под водата. Специалното му покритие намалява триенето във водачите при кастинг, което позволява изхвърляне на по-голяма дистанция. Яркото лимоново..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CARP CAMO
Шаранджийско влакно KATRAN SYNAPSE CARP CAMO се слива отлично с околната среда, независимо дали ловите на язовир или на река. Благодарение на плавната смяна на цветовете през всеки 50 сантиметра това влакно е абсолютно незабележимо на всякакво дъно. Потъващо, много здраво с малка разтегливост от 12-..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно влакно KATRAN CRYPTON, 300 m
Нов и иновативен продукт. Влакно с голяма здравина и абразивоустойчивост, гладко и с абсолютно точен диаметър. Постоянно си променя цвета спрямо светлината...
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
КОД: Монофилна подложка
Монофилното влакно за подложка се използва за запълване на големите шаранджийски шпули.С тази подложка няма да се налага да навивате огромни количества скъпо влакно, за да запълните до край шпулите си, което ви спестява пари и време при всяка следваща смяна.Налични са 2 диаметъра, като и двата са ви..
3,50 лв.
Дан. основа: 3,50 лв.
Плетено влакно за основна линия KATRAN SBM, 300 m
Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за основна линия KATRAN SBM
Потъващо плетено влакно 300 метра - предлага страхотна комбинация от качество и цена. Тънкият диаметър и високата якост на скъсване бяха възможни благодарение на използването на иновативни влакна Tualon. SMB има силна абразивна устойчивост, тъмно зелен цвят, добро потъване и ниско съпротивление при ..
60,00 лв.
Дан. основа: 60,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Feeder, 150 m
Бързо потъващо влакно с кафяв цвят. Произведено е от висококачествен полимер, много здраво на възел и много малка разтегливост : 12-13%. Влакното е много гладко с нанесено специално покритие, предпазващо от претриване и надрасквания. Да се лови на фидер – това значи често да се замята. А минималната..
10,50 лв.
Дан. основа: 10,50 лв.
Плетено влакно за маркер Katran Sense, 300 m
Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за маркер Katran Sense, 300 m
8-нишково гладко и идеално кръгло плетено влакно за идеална точност на голяма дистанция. С почти нулевата си разтегливост, тъмно сивото влакно KATRAN SENSE ще ви предава информация директно от дъното, за да намерите перфектните сектори за захранване...
60,00 лв.
Дан. основа: 60,00 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)

Основни влакна за шаранджийски риболов. Отличават се с различни диаметри, мекота, цвят и дължина. Лидер в тази категория е Katran Neon със своето флуоресцентно покритие, което му придава отлична видимост и денем и нощем. 

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките
GOOGLE ADS