Меню
Добавени продукти

Пелети, семена, захранки

КОД: Български пелети
Рибните пелети са перфектното допълнение към базовия микс за захранка.Високото съдържание на естествени рибни протеини стимулира апетита и привлича рибите.Пелетите са перфектно допълнение към царевица, коноп и други семена, като обогатяват захранката с ценни естествени протеини. Различните разм..
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Рибни пелети T-BAITS Carp Pellets 1 kg, различни размери
Ново
КОД: T-BAITS Carp Pellets 1 kg
Рибните пелети са перфектното допълнение към базовия микс за захранка.Високото съдържание на естествени рибни протеини стимулира апетита и привлича рибите.Пелетите са перфектно допълнение към царевица, коноп и други семена, като обогатяват захранката с ценни естествени протеини. Различните разм..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
КОД: Рибни пелети COPPENS 1 кг, различни размери
Рибните пелети Coppens са перфектното допълнение към базовия микс за захранка.Високото съдържание на естествени рибни протеини стимулира апетита и привлича по-големите риби.Различните размери се разтварят за различно време във водата, като образуват привлекателен облак.С миксирането на малък и голям..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Варена царевица TOROMANOVI CARP TACKLE 2 kg
Ново
Марка: T-BAITS КОД: Варена царевица TOROMANOVI CARP TACKLE 2 kg
Готова за употреба царевица в удобни пакети по 2 кг.Големите и добре сварени зърна са особено атрактивна захранка, а бързото им храносмилане от рибите води до непрестанно търсене на още храна.Вакуумираните опаковки позволяват дълготрайно съхранение, за да имате винаги готова захранка за предвидени и..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
КОД: Сушен тигров фъстък 1 кг
Тигровите ядки или тигров фъстък са една от храните, които определено шаранът обича.Те са пълни с атрактори и захари, което ги превръща в изключително ефективна стръв за едрите риби.Сушените тигрови ядки ви позволяват да ги съхранявате дълго време и да използвате само толкова, колкото прецените, че ..
11,00 лв.
Дан. основа: 11,00 лв.
КОД: Варен коноп Carp Zoom Turbo Seed Hemp 1кг
Carp Zoom Turbo Seed Hemp са внимателно селектирани семена от Коноп. Конопеното семе е предварително сварено и след това поставено в защитна опаковка от 1кг.Един пакет е подходящ за добавка към захранка с количество от 6кг до 10кг...
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Варен коноп TOROMANOVI CARP TACKLE 500g
Ново
Марка: T-BAITS КОД: Варен коноп TOROMANOVI CARP TACKLE 500g
Варено конопено семе в удобна вакуумирана опаковка от 500g.Конопеното семе е предпочитана храна за шаранови риби.Добавя се към основната захранка, като 1 пакет е подходящ за добавяне към около 5 кг храна.Малкият му размер и аромат задържат рибите дълго на петното, ровейки се за малките семенца...
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DY982
Kaчecтвeнa cyxa cмec, cъдъpжaщa пeлeти, нaтpoшeни пpoтeинoви тoпчeтa и ĸoнoп.Πpeдлaгa ce 2 видa - pибeнo бpaшнo (fіѕhmеаl) и cлaдъĸ (ѕwееt).Това е и една от най-популярните захранки за zig rig.Използван сух, той създава хранителен воден стълб, а тежките пелети и натрошени топчета поддържат активно п..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Захранка FEEDER BAIT 1kg, различни видове
Ново
Марка: FEEDER BAIT КОД: Захранка FEEDER BAIT 1kg
Качествена захранка от полската марка FEEDER BAIT, подходяща както за фидер, така и за шаранджийски риболов.Всеки от видовете захранка е разработен по уникална формула от естествени храни с различен размер на фракцията и съставки, привличащи определен вид риби.Може да изберете от следните видове в о..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: NASH КОД: B7170
Nash Spod Cloud е перфектната рехава захранка за zig rig.Spod Cloud произвежда максимална стимулация от минимално количество храна.Спод миксът за риболов съдържа бавно потъващи и неутрално плаващи частици, за да привлекат шараните в средните водни слоеве.Просто добавете вода, за да произведете насип..
29,50 лв.
Дан. основа: 29,50 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Пелети DYNAMITE Baits Complex-T Pellets
Пелети създадени по оригиналната Complex-T рецепта, които се предлагат в три размера - 4мм, 6мм и 8мм.Идеални за спод микс, за създаване на хранително петно, за добавяне към захранки или да се поставят като стръв на куката посредством ластиче.Рецептата Complex-T е резултат на 18 месечно проучван..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
КОД: PRNG29
RINGERS Method Micros Pellets Stick 2 mmBиcoĸoĸaчecтвeни, идeaлни зa yпoтpeбa в плaтeни или диви вoдoeми.Moгат дa ce изпoлзвaт eднaĸвo ycпeшнo нa мeтoд фидep, дa ce cтpeлят c пoмoщтa нa пpaшĸa или да се ползват за пълнеж на PVA торбички.Моделът е основно предназначен за метод хранилки, пелетите прил..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
КОД: PRNG51
Ringers R2's Premium Coarse PelletsBиcoĸoĸaчecтвeни, идeaлни зa yпoтpeбa в плaтeни или диви вoдoeми.Moгат дa ce изпoлзвaт eднaĸвo ycпeшнo нa мeтoд фидep, дa ce cтpeлят c пoмoщтa нa пpaшĸa или да се ползват за пълнеж на PVA торбички.Cилeн apoмaт нa xaлибyт c виcoĸo cъдъpжaниe нa мacлa и пpoтeини.Дocт..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
КОД: PRNG38
Ringers R2's Premium Coarse PelletsBиcoĸoĸaчecтвeни, идeaлни зa yпoтpeбa в плaтeни или диви вoдoeми.Moгат дa ce изпoлзвaт eднaĸвo ycпeшнo нa мeтoд фидep, дa ce cтpeлят c пoмoщтa нa пpaшĸa или да се ползват за пълнеж на PVA торбички.Cилeн "Coarse" apoмaт c виcoĸo cъдъpжaниe нa мacлa и пpoтeини.Дocтaв..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
Тигров фъстък Carp Zoom Turbo Seed Tigernuts 1кг
Ново
КОД: CZ4983
Готови за употреба тигрови ядки, които могат да се ползват както стръв, така и като добавка към захранка.Тигровите ядки са богати на мазнини и скорбяла. Те са особено ефективни по време и непосредствено след размножителния период.Големите шарани просто обожават тигровите ядки заради сладкия им вкус...
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Марка: FILSTAR КОД: Микс варени семена FILSTAR 1 kg
Варени семена, готови за употреба в удобни опаковки по 1 кг. Подходящи са както за захранка, така и за стръв - директно на куката или на косъм.Вакуумираните опаковки позволяват дълготрайно съхранение, за да имате винаги готова захранка за предвидени или непредвидени излети.Налични са в различни комб..
4,50 лв.
Дан. основа: 4,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)

Пелети, семена и други захранки за риболов.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките