Меню
Добавени продукти

Пелети, семена, захранки

Български рибни пелети 1 кг, различни размери
Ново
КОД: Български пелети
Рибните пелети са перфектното допълнение към базовия микс за захранка.Високото съдържание на естествени рибни протеини стимулира апетита и привлича рибите.Пелетите са перфектно допълнение към царевица, коноп и други семена, като обогатяват захранката с ценни естествени протеини. Различните разм..
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
КОД: Рибни пелети COPPENS 1 кг, различни размери
Рибните пелети Coppens са перфектното допълнение към базовия микс за захранка.Високото съдържание на естествени рибни протеини стимулира апетита и привлича по-големите риби.Различните размери се разтварят за различно време във водата, като образуват привлекателен облак.С миксирането на малък и голям..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: MASSIVE BAITS КОД: Стик микс Massive Baits 750g, различни аромати
Ситно смлени храни за риболов, които се използват в PVA торбички.Леко овлажнени и мазни, съставките в микса не разтварят PVA продуктите и се оформят плътно и стегнато.Тези захранки за риболов се произвеждат, в зависимост от вида, на компоненти като: рибно брашно Lt94, крил, калмари, рак, мидено браш..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
КОД: Сушен тигров фъстък 1 кг
Тигровите ядки или тигров фъстък са една от храните, които определено шаранът обича.Те са пълни с атрактори и захари, което ги превръща в изключително ефективна стръв за едрите риби.Сушените тигрови ядки ви позволяват да ги съхранявате дълго време и да използвате само толкова, колкото прецените, че ..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
КОД: Варен коноп Carp Zoom Turbo Seed Hemp 1кг
Carp Zoom Turbo Seed Hemp са внимателно селектирани семена от Коноп. Конопеното семе е предварително сварено и след това поставено в защитна опаковка от 1кг.Един пакет е подходящ за добавка към захранка с количество от 6кг до 10кг...
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Готов микс Dynamite Spod and Bag Mix
Ново
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DY982
Kaчecтвeнa cyxa cмec, cъдъpжaщa пeлeти, нaтpoшeни пpoтeинoви тoпчeтa и ĸoнoп.Πpeдлaгa ce 2 видa - pибeнo бpaшнo (fіѕhmеаl) и cлaдъĸ (ѕwееt).Това е и една от най-популярните захранки за zig rig.Използван сух, той създава хранителен воден стълб, а тежките пелети и натрошени топчета поддържат активно п..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Пелети DYNAMITE Baits Complex-T Pellets
Пелети създадени по оригиналната Complex-T рецепта, които се предлагат в три размера - 4мм, 6мм и 8мм.Идеални за спод микс, за създаване на хранително петно, за добавяне към захранки или да се поставят като стръв на куката посредством ластиче.Рецептата Complex-T е резултат на 18 месечно проучван..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Пелети DYNAMITE Marine Halibut Pellets, 900 g
Супер резултатния аромат Marine Halibut вече е наличен и във вид на пелети, за да може да го включите в метод или PVA микс. Тези пелети притежават плътен черен цвят и разпознаваем рибен аромат. Бързо потъващи и отделят аромат дълго време...
13,90 лв.
Дан. основа: 13,90 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Пелети DYNAMITE Baits Robin Red 900 g
Легендарният атрактант Robin Red сега е добавен и към пелети, така че да можете да включите доказал се аромат в арсенала си. Dynamite Bait отново се съюзява с Haith’s (оригиналният производител на Robin Red), за да създаде тези неустоими пелети. Притежават плътен червен цвят и отличителен аромат.Пре..
16,50 лв.
Дан. основа: 16,50 лв.
Пелети RINGERS Method Micros Pellets Stick 2mm, 900 г
Ново
КОД: PRNG29
RINGERS Method Micros Pellets Stick 2 mmBиcoĸoĸaчecтвeни, идeaлни зa yпoтpeбa в плaтeни или диви вoдoeми.Moгат дa ce изпoлзвaт eднaĸвo ycпeшнo нa мeтoд фидep, дa ce cтpeлят c пoмoщтa нa пpaшĸa или да се ползват за пълнеж на PVA торбички.Моделът е основно предназначен за метод хранилки, пелетите прил..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
Пелети RINGERS R2 Halibut 2mm, 900 г
Ново
КОД: PRNG51
Ringers R2's Premium Coarse PelletsBиcoĸoĸaчecтвeни, идeaлни зa yпoтpeбa в плaтeни или диви вoдoeми.Moгат дa ce изпoлзвaт eднaĸвo ycпeшнo нa мeтoд фидep, дa ce cтpeлят c пoмoщтa нa пpaшĸa или да се ползват за пълнеж на PVA торбички.Cилeн apoмaт нa xaлибyт c виcoĸo cъдъpжaниe нa мacлa и пpoтeини.Дocт..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
Пелети Ringers R2 S 2mm, 900 г
Ново
КОД: PRNG38
Ringers R2's Premium Coarse PelletsBиcoĸoĸaчecтвeни, идeaлни зa yпoтpeбa в плaтeни или диви вoдoeми.Moгат дa ce изпoлзвaт eднaĸвo ycпeшнo нa мeтoд фидep, дa ce cтpeлят c пoмoщтa нa пpaшĸa или да се ползват за пълнеж на PVA торбички.Cилeн "Coarse" apoмaт c виcoĸo cъдъpжaниe нa мacлa и пpoтeини.Дocтaв..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
Марка: FILSTAR КОД: Микс варени семена FILSTAR 1 kg
Варени семена, готови за употреба в удобни опаковки по 1 кг. Подходящи са както за захранка, така и за стръв - директно на куката или на косъм.Вакуумираните опаковки позволяват дълготрайно съхранение, за да имате винаги готова захранка за предвидени или непредвидени излети.Налични са в различни комб..
4,50 лв.
Дан. основа: 4,50 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)

Пелети, семена и други захранки за риболов.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките
GOOGLE ADS