Меню
Добавени продукти

Влакна за монтажи

Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафявият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост п..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCLG, OMCLW
Устойчив на пробивания и надежден ледкор, който може да се справи с всяко риболовно предизвикателство.Идеален за риболовци, които изискват най-добрата комбинация от здравина и издръжливост.Характеристики:45lbsУстойчив на пробиванияОловна сърцевинаЗдрав и издръжливИздържа на всякакви рибиДължина: 10м..
19,95 лв.
Дан. основа: 19,95 лв.
Марка: FOX КОД: CAC790, CAC792
FOX Edges Link Mono са твърди монофилни влакна проектирани да работят специално с кримпове Edges Crimps за създаване на перфектните монтажи.Монофилното влакно има отлична здравина и с обикновен възел, което ви дава пълна свобода за експерименти.Идеален материал за създаване на твърди връзки на монта..
15,65 лв.
Дан. основа: 15,65 лв.
Марка: KORDA КОД: KZIG
Zig Line е леко монофилно влакно за риболов на zig rig.Има намалена разтегливост, което му позволява да засича бързо и по-здраво рибата при дълги зиг поводи.Притежава добро съотношение здравина-диаметър, държи на възел и има лек зелен цвят за максимален камуфлаж.Zig Line се предлага на ролки от 100 ..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCS25, OMCS30
MEMORY Hooklink е високотехнологично монофилно влакно, което може да се оформя: изкривява или изправя.Така се превръща в перфектното допълнение за изработване на  Chod Rig или Hinge Stiff Rig, които може да направите.Дългата памет на това влакно означава, че то може да се манипулира в различни ..
18,95 лв.
Дан. основа: 18,95 лв.
Марка: KORDA КОД: KDMB20, KDMB30
Този супер-еластичен плетен материал за свързване на куката потъва невероятно добре, тъй като прегръща контурите на дъното, което прави много трудно за шарана да го забележи.Той разполага с много здрави влакна, които са плътно изтъкани, така че да не се разпадат лесно, като по този начин улесняват п..
38,15 лв.
Дан. основа: 38,15 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно без покритие KATRAN ENDURO, 20 m
Katran ENDURO е тънко и в същото време издръжливо на възли влакно за поводи, изтъкано от висококачествена комбинация от влакна Tualon.ENDURO има максимална устойчивост на износване, работи перфектно при тежки условия на дъното, издържа на драскотини, причинени от черупки или скали.Цветовото реш..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KSNB25, KSNG25, KSNB18, KSNG18
Supernatural е фантастично меко влакно за поводи без покритие.Това е идеалното влакно за ползване в комбинация с PVA торбички, предоставя моментално и лесно завъртане на куката.Еластично и издръжливо влакно с фина оплетка, следяща всеки релеф на дъното.KSNB25 Colour: Brown 25LB, Spool Size: 20mKSNG2..
30,30 лв.
Дан. основа: 30,30 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCAH25GC, OMCAH50GC, OMCAH25WS, OMCAH50WS
AMMO 25lb е уникален плетен повод от висок клас в камуфлажен цвят, създаден да се справи с най-неблагоприятните и разнообразни условия на риболов.Перфектният повод за PVA торбички или като част от комбинирани монтажи в комбинация с BLEND или KICKBACK FLUOROCARBON.AMMO 50lb е уникален плетен повод от..
29,45 лв.
Дан. основа: 29,45 лв.
Марка: FOX КОД: CAC736
FOX Edges Camotex Soft е плетено влакно за поводи с нов универсален камуфлажен цвят, който успешно се слива с различни езерни и речни дъна.Разполага с гъвкава вътрешна оплетка с много меко, матово външно покритие и е подходящ за множество презентации.Характеристики:Нов подобрен камуфлажен цвят, койт..
37,14 лв.
Дан. основа: 37,14 лв.
Марка: FOX КОД: CAC739
FOX Edges Camotex Soft е плетено влакно за поводи с нов универсален камуфлажен цвят, който успешно се слива с различни езерни и речни дъна.Разполага с гъвкава вътрешна оплетка с твърдо, матово външно покритие и е подходящ за множество презентации.Характеристики:Нов подобрен камуфлажен цвят, който ус..
37,10 лв.
Дан. основа: 37,10 лв.
Марка: KORDA КОД: KKB20
KORDA Kamo Coated Hooklink е супер тежко плетено влакно за поводи с твърдо силиконово покритие.Цветът е камофлажен за максимално сливане с всякакъв тип дъно, а твърдото покритие е лесно за белене с голи ръце.Влакното е перфектно combi rig, твърдото покритие държи повода идеално изпънат и предотвратя..
38,15 лв.
Дан. основа: 38,15 лв.
Марка: KORDA КОД: KNT12, KNT24, KNT23
N-Trap Soft има здраво, матово покритие, което няма да се разцепи при възел, а вътрешната оплетка Dyneema е добре съчетана с цвета на покритието.Soft вариантът е супер меко и гъвкаво, даващо по-добро движение на куката.N-Trap Soft се предлага в три цвята - Weed Green, Gravel Brown и Silt и в три раз..
38,15 лв.
Дан. основа: 38,15 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCBB25, OMCBB35
С копринено гладка повърхност, но в същото време със здрав покриващ слой и мека вътрешност, плетените поводи BLEND COATED HOOKLING от OMC вършат безупречно своята работа.Без скромност може да заявим, че тези плетени поводи са просто толкова добри, че повече няма накъде.Еластичното покритие, съчетано..
37,45 лв.
Дан. основа: 37,45 лв.
Марка: FOX КОД: CAC789, CAC791
FOX Edges Link са изработени от 100% флуорокарбон, подходящи за ползване с кримпове Edges Crimps.Идеален за създаване на твърди връзки на монтажи като The Hinge Rig, Ronnie/Spinner Rig и различни Combi Rigs.Предлага се в два размера - 25lb/0.53мм и 35lb/0.64мм. Дължина ролката 20м.Двата различни диа..
23,50 лв.
Дан. основа: 23,50 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Флуорокарбон KATRAN FANTOM, 50 m
Katran FANTOM е качествен японски флуорокарбон с отлична цена и различни дебелини.Новата ролка от 50 метра идва на страхотна цена, разбира се без компромиси в качеството.Коефициентът на пречупване на светлината на това влакно е същият като този на водата, затова влакната от серията ФАНТОМ са практич..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 31 резултата (2 страници)

Влакна за шаранджийски монтажи с различни характеристики - плетени влакна с или без покритие, флуорокарбон и неподражаемият Katran Mimicker, който имитира водорасло и се слива напълно с подводната растителност.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките