Меню
Добавени продукти

Влакна за монтажи

Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафявият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост п..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Монофилно влакно за монтажи PB Products Zig & Floater Line
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: PB Products Zig & Floater Line
PB Products Zig & Floater Line е ултра меко и плуващо влакно за риболов, което притежава отлична здравина на възел.Налично в трудно видим прозрачен цвят на ролка от 100м.Прекрасен избор при направа на zig rig монтажи за шаран.Предлага се в 2 размера:0.25мм 13lb 100м0.30мм 17lb 100м..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Производител: KORDA Модел: KKB20
Korda Kamo Coated Hooklink е супер тежък конец с комуфлажно махащо се покритие, който притежава невероятна здравина на възел и е подходящ, когато целта са големите шарани, независимо от ситуацията.1 ролка съдържа 20 метра влакно със здравина 20 lbДизайнът на ролката е квадратен, а не кръгъл, както н..
37,30 лв.
Дан. основа: 37,30 лв.
Флуорокарбон FOX Edges Illusion Leader, 50 m
Ново
Производител: FOX Модел: Флуорокарбон FOX Edges Illusion Leader, 50 m
Illusion Leader е флуорокарбоново влакно за поводи в Trans Khaki невидим цвят.Trans Khaki невидим цвятВисока абразивоустойчивост и минимум разтегливост4 пъти по-тежък от обикновено монофилно влакноОтлична гъвкавост и адаптация спрямо дънния контурСупер здравина на възелПредлага се в опаковка от 50мН..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Флуорокарбон KATRAN FANTOM, 30 m
Katran FANTOM е качествен японски флуорокарбон с отлична цена и различни дебелини.Коефициентът на пречупване на светлината на това влакно е същият като този на водата, затова влакната от серията ФАНТОМ са практически невидими във водата.Потъва ЧЕТИРИ пъти по-бързо отколкото обикновените влакна. Абсо..
11,00 лв.
Дан. основа: 11,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN AMUR, 20 m
Плетен конец за поводи без покритие със средна твърдост и зелен цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon. Материалът има отлични анти абразивни свойства и висока сигурност на възел. Предназначен е..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN FLEX, 20 m
Много мек, пластичен и здрав плетен конец за поводи без облицовка. Малки опlетки от зелен и черен цвят го правят незабележим на всякакво дъно, както с разстителност така и на песъкливо или тинесто дъно. Перфектно държи възел с практически нулева разтегливост. Плътно изплетен шнур от два ма..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN TERMIT, 20 m
Katran Termit е плетено влакно за поводи, което се отличава с тънък диаметър и голяма здравина.Термит има средна твърдост и кафеникав цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас.Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon.Материалът има от..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN TUAREG, 20 m
Katran Tuareg е плетено влакно за поводи с много фин диаметър за здравината си и има средна твърдост.Еластичен и сигурен, Katran Tuareg има по-малък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас.Изработен е от комбинация на Tualon и Kevlar. Това го прави особено здрав и устойчив на по..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи с флуорокарбонова сърцевина KATRAN CAP
Иновационен плетен конец за поводи с флуорокарбонова сърцевина. Много тънък но едновременно много здрав и плътен , потъващ , черен на цвят . Външната обвивка е от плетена DYNEEMA а сърцевината е от много мек японски флуорокарбон . Необичайната комбинация от тези два материала прави Каптура , незамен..
28,00 лв.
Дан. основа: 28,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN GURZA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи със средно твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина.Зеленият му цвят го прави незабележим на обрасло дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA.Много висока износоустойчивост против м..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN HAMELION, 20 m
Katran Hamelion е плетено влакно за поводи със средно твърдо покритие.Отличава се със своя камуфлажен цвят, който го прави незабележимо на всякакво дъно. Притежава много здрава сърцевина и има отлична здравина на възел.Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. ..
33,00 лв.
Дан. основа: 33,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN MANTA, 10 m
Плетен конец за поводи с облицовка в кафяв и Зелен цвят, с акция 45 либри. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Издържа на ударите и дърпането и на много диви трофейни речни риби. Употребата на материала Туалон изключва скъсването или нараняването на повод..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN TARANTUL, 20 m
Katran Tarantul е един от най-популярните поводи с покритие на марката.Той потъва бързо и е със средно твърдо покритие. Вътрешността му е мека и еластична, издръжлива на възел и претриване.Черният му матов цвят го прави незабележим на почти всяко дъно, слива се отлично с паднали листа и водорасли.Из..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Влакно за монтажи с покритие LCA FS-46, 76 либри, 20 метра
LCA FS-46 е влакно за монтажи с усилена абразивоустойчивост и в същото време много добра мекота. Теста на това влакно е по-голям от 34.7 килограма (повече от 76 либри).Приложимо е в най-тежките условия за риболов, които може да си представите, но в същото време тънкия му диаметър го прави подходящо ..
30,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Влакно за монтажи с покритие LCA FSC-25, 25 либри, 20 метра
FSC-25 е влакно с покритие, което е много гъвкаво. Освен това влакното има тънък диаметър и е екстремно здраво, като издържа на опън от 25 либри. Вижте видеото за този продукт>..
30,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 23 резултата (2 страници)

Влакна за шаранджийски монтажи с различни характеристики - плетени влакна с или без покритие, флуорокарбон и неподражаемият Katran Mimicker, който имитира водорасло и се слива напълно с подводната растителност.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките