Меню
Добавени продукти

Семена за стръв

Марка: T-BAITS КОД: TOROMANOVI CARP TACKLE Sweetcorn 200 ml
Натурална царевица за стръв с добавен атракторен пакет.Цели едри зърна царевица, подходящи за низане на косъм или директно да я забодете на куката.Различните и силни атракторни пакети отличават зърната за стръв от основната ви захранка и ги правят много по-привлекателни за рибите.Може да изберете от..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: LCA TACKLE КОД: Силиконова царевица LCA, 15 броя, различни цветове
Изкуствената силиконова царевица е идеална за монтажи тип "снежен човек".Тя е лесен начин да направите стръвта си неустоима за рибите.Силиконовата царевица прави стръвта ви по-лека и по-лесна за поемане от рибите, заради плаваемоста на царевицата. Налични в различни цветове, 15 броя в опаковка...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Марка: ESP КОД: 37006450
Плуваща ароматизирана силиконова царевица, която наподобява максимално естествените зърна по форма.Предлага се в пакети с различни по големина зърна + две ленти със стопери.Жълтата наподобява максимално естествените зърна, както на цвят, така и на форма.Докато искрящите флуоресцентни цветове осигуря..
7,40 лв.
Дан. основа: 7,40 лв.
Марка: ESP КОД: 37006450
Плуваща ароматизирана силиконова царевица, която наподобява максимално естествените зърна по форма.Предлага се в пакети с различни по големина зърна + две ленти със стопери.Жълтата наподобява максимално естествените зърна, както на цвят, така и на форма.Докато искрящите флуоресцентни цветове осигуря..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KPB15, KPB16
Най-новото попълнение в семейството изкуствената стръв на KORDA току-що пристигна!След големия успех на царевицата сега добавиха и плуващите Dumbells, имитиращи пелети, към гамата с изкуствена стръв.Slow Sinking - дъмбели с неутрална плаваемост, повдигат собственото си тегло, но не и повода.Розови -..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: KORDA КОД: KPB35, KPB36
Най-новото попълнение в семейството изкуствената стръв на KORDA току-що пристигна!След големия успех на царевицата сега добавиха и Slow Sinking Dumbells, имитиращи пелети, към гамата с изкуствена стръв.Slow Sinking - дъмбели с неутрална плаваемост, повдигат собственото си тегло, но не и повода.Жълти..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: ESP КОД: 37006460
ESP Artificial Buoyant Double Corn е плуваща двойна царевица.Изработена е от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си независимо колко време престоява във водата.Може да се ароматизира допълнително или да се използва без подсилващ аромат.Подходяща е и за балансирани монт..
9,40 лв.
Дан. основа: 9,40 лв.
Марка: KORDA КОД: KPB18, KPB19, KPB20
Най-новото попълнение в семейството изкуствената стръв на KORDA току-що пристигна!След големия успех на царевицата сега добавиха и плуващите Dumbells, имитиращи пелети, към гамата с изкуствена стръв.Розови - Fruity Squid - Смес от няколко вида плодове и КалмарПлуващите Dumbells идват в три разл..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: KORDA КОД: KPB38, KPB39, KPB40
Най-новото попълнение в семейството изкуствената стръв на KORDA току-що пристигна!След големия успех на царевицата сега добавиха и плуващите Dumbells, имитиращи пелети, към гамата с изкуствена стръв.Жълти - I.B. аромат - Illegal Basts - Аромат създаден от Али Хамиди, който няма нужда от превод. Смес..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: ESP КОД: 37006470
ESP Boilies са изработени от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си.Може да се ароматизират допълнително или да се използват без подсилващ аромат.Подходящи за поп-ъп монтажи, като Ronnie, Hinged Stiff или Multi Rig без да е нужно още утежняване. Цвят: кафявРазфасо..
9,40 лв.
Дан. основа: 9,40 лв.
Марка: NASH КОД: Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw
Бърз и лесен начин за добавяне на царевица към протеиново топче.Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw позволява да добавите акцент към стръвта си, без да се налага да променяте дължината на косъма.Просто ги завъртете във вашия wafter, pop up или дънно топче и готово.Характеристики:Реалисти..
13,50 лв.
Дан. основа: 13,50 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Тигров фъстък за стръв TOROMANOVI CARP TACKLE 200 ml
Варени семена тигров фъстък с натурален вкус, предназначени за стръв.Едрите и твърди ядки са прекрасна стръв за низане на косъм, а дългата им издръжливост ги прави перфектни за големите ни държавни язовири.Тигровите ядки са богати на мазнини и скорбяла. Те са особено ефективни по време и непосредств..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Естествени и изкуствени семена стръв в различни аромати - здрава, издръжлива и с отлична плаваемост.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките