Меню
Добавени продукти

Царевица за стръв

Производител: LCA TACKLE Модел: Силиконова царевица LCA, 15 броя, различни цветове
Изкуствената силиконова царевица е идеална за монтажи тип "снежен човек". Тя е лесен начин да направите стръвта си неустоима за рибите. Силиконовата царевица прави стръвта ви по-лека и по-лесна за поемане от рибите, заради плаваемостта на царевицата. Налични в различни цветове, 15 броя в опаковка...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Силиконова царевица LCA, 15 броя, светеща в тъмното
Тези специални pop up царевици светят уникално добре в тъмното. Това ги прави много по-добре видими под водата. Изкуствената силиконова царевица е идеална за монтажи тип "снежен човек". Тя е лесен начин да направите стръвта си неустоима за рибите. Силиконовата царевица прави стръвта ви по-лека и по-..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Производител: FILSTAR Модел: Микс варени семена FILSTAR 1 kg
Варени семена, готови за употреба в удобни опаковки по 1 кг. Подходящи са както за захранка, така и за стръв - директно на куката или на косъм.Вакуумираните опаковки позволяват дълготрайно съхранение, за да имате винаги готова захранка за предвидени или непредвидени излети.Налични са в различни комб..
3,00 лв.
Дан. основа: 3,00 лв.
Производител: ESP Модел: Силиконова царевица ESP, 18 броя
Изключително качествен силиконов продукт от ESP, наподобяващ естествени зърна царевица със сладък мирис.Всяка опаковка съдържа 18 изкуствени плаващи царевици - 6 гигант, 6 много големи и 6 големи, както и 2 връзки стопери.Могат да се ползват като pop up или като част от различни презентации и монтаж..
6,60 лв.
Дан. основа: 6,60 лв.
Силиконова царевица MG SPECIAL CARP, 8 броя, различни вкусове и цветове
Изчерпано
Производител: MG SPECIAL CARP Модел: Силиконова царевица MG SPECIAL CARP, 8 броя
Изкуствена плуваща царевица в дип MG Special Carp Floating Corn с различни аромати, която може да се презентира по различни начини за различни видове монтажи с протеинови топчета, включително и снежен човек. Зърната царевица са с добра плаваемост и отлична форма. ..
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Модел: Царевица за стръв CUKK, различни аромати
Царевица за риболов от Унгарската марка CUKK.Целозърнена царевица за риболов Cukk Shell, която е добър деликатес за всички видове сладководни риби с изключение на хищните. Важно е да се спомене, че е изработена качествено с естествени съставки и грижливо събрани цели зърна царевица. С..
4,90 лв.
Дан. основа: 4,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Плуваща царевица Korda Maize Pop-Up
Плуващата царевица Pop-up Maize е отлично допълнение към нашата гама от изкуствена стръв. Тя е малко по-голяма и следователно по-плаваема от стандартната царевица на Korda, и се предлага в същите опустошителни ароматни комбинации.Предлагат се в опаковка от 10бр и следните аромати и цветове:Жълти - I..
7,90 лв.
Дан. основа: 7,90 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Силиконова царевица за стръв в различни аромати - здрава, издръжлива и с отлична плаваемост. Естествената царевица Cukk в ралични вкусове и аромати за по-претенциозни риби.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките