Меню
Добавени продукти

Готови монтажи

Марка: FOX КОД: Fox EDGES Camo Leadcore Kwik Change Heli Rigs
Fox Edges Camo Leadcore Leaders Helicopter Rig е готов монтаж за шаранджийски риболов предназначен за монтажи тип хеликоптер.Съдържа всички необходими елементи - ледкор, бърза връзка за повод, бърза връзка за олово, буферен тампон и стопер за линията.Поставете само повода и оловото, вържете на линия..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: KORDA КОД: Korda Spinner Rig KURV Boom 7"
Готов монтаж Korda Spinner rig - напълно готов за употреба, поставяте Pop up или wafter топче, закачате на линията и ловите.Монтаж, в който са вложени едни от най-добрите продукти на Korda.Характеристики:Универсален монтаж, който може да се използва върху почти всяко дъноМоже да се използва, когато ..
6,90 лв.
Дан. основа: 6,90 лв.
Марка: FOX КОД: Готови монтажи FOX, 2 броя в опаковка
Монтажът включва:- Плетено влакно Edges Matt coated- Куки с микро контра Edges Curve Short- Шлаух Trans Khaki Anti-Tangle- Адаптер Khaki Line Aligna - Силикон на косъм- 2 x 7 size вирбела- 2 x size 7 Kwik Change вирбелаМонтажите се предлагат по два броя в опаковка. ..
10,50 лв.
Дан. основа: 10,50 лв.
Марка: FOX КОД: CAC779
Slik Lead Clip Kit съдържа всичко необходимо за Safety монтаж, който позволява отделяне на оловото при риболов сред закачки.Наличните T-Bar пинчета фиксират сигурно вирбела към клипса за олово. Slik клипсовете са гладки, за по-лесно откачане на тежеста.Комплектът включва 5 бр. от Slik клипс за о..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KHDTB
Този комплект за монтажи създава система Heli Safe, която може да се използва върху тръбичките Dark Matter или Kamo, за да създаде безопасен и ефективен монтаж хеликоптер.Актуализация на оригиналната версия, пусната през 2018 г. - Волфрамовото мънисто вече е заменено със силиконов ръкав, съчетан с б..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KCSL
Korda Leadcore Chod Safety System е без съмнение, най-големият напредък в хеликоптер монтажите, правен някога.Това е система създадена специално за Chod Rig и Helicopter монтажи за риболов на шаран.Специалният дизайн на отделните елементи решава проблемите с изтласкването на монтажа със закачена риб..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: FOX КОД: CAC753
FOX Edges Zig Float Kit е нов иновативен продукт, който ще улесни Зиг Риг техниката до такова ниво, че с него ще може да лови дори и начинаещ риболовец.Замятането вече ще е по-далечно и по-прецизно, а резултатите ще надминат очакванията Ви.Характеристики:Нов дизайн с много голяма стабилност при замя..
25,50 лв.
Дан. основа: 25,50 лв.
Марка: FOX КОД: CAC467
FOX Zig Aligna Kit е иновативен комплект от продукти създадени, за да променят начина Ви на риболов със Зиг-Риг завинаги. Разработен е както за обичайните плуващи монтажи, така и за монтажи на дъното.Основни характеристики и предимства:Всички вложени материали са от най-високо качествоПлуващата пяна..
19,50 лв.
Дан. основа: 19,50 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Snail Zig liners & Foam Set
Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепването й.PB Products Snail Zig liners & Foam Set лесно се прикрепват към куката за риболов и имат отвор, в който може да се промуши парче плаваща пяна. Всеки пакет съдържа:4х охлюва (розово, жълто, черно, бяло)..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Nymph Zigligners &Foam Set
Ново в обхвата на PB Products са комплектът за зиг риг монтажи за шаран "Нимфа Зиглинър" и "Пяна". Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепване на стръвта за риболов.Тези Zigliners лесно се прикрепват към куката за риболов и имат отвор, в който може да с..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KBX021
Комплекта KORDA Basix Lead Clip Action Pack есъставен от противооплитащи тръбички и по пет броя клипсове, предпазители и вирбели.Комплектът е специално подготвен за направата на един от най-популярните и често използвани монтажи за шарански риболов – safety bolt rig.Много лесен за изграждане, този м..
14,30 лв.
Дан. основа: 14,30 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Foam Set Zigliners
PB Products Zig Liner Foamset за zig rig риболов - 1 опаковка с 4 различни цвята от пяна.Всяка опаковка съдържа 4 пръчки (диаметър около 6 мм). 1x жълт1x черен1x бял1х кафявПва пръчиците за риболов са изработени от лека пяна и затова лесно повдигат различни видове куки и поводи...
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Готови монтажи за шаранджийски риболов на косъм.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките