Меню
Добавени продукти

Готови монтажи

Марка: FOX КОД: CAC755
Fox Edges Camo Leadcore Leaders Helicopter Rig е готов монтаж за шаранджийски риболов предназначен за монтажи тип хеликоптер.Съдържа всички необходими елементи - ледкор, бърза връзка за повод, бърза връзка за олово, буферен тампон и стопер за линията.Поставете само повода и оловото, вържете на линия..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KCR072 - 75
Ревюлюционният модел Krank вече се предлага в готов за употреба монтаж!Той е произведен според най-взискателните спецификации на Tom Dove. Предлага се в размери от 2 до 10, като монтажите използват материала за поводи Korda Kamo с малка обелена част отпред, за да позволи на модела с ултра широк..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Марка: KORDA КОД: KCR134
Готов монтаж Korda Spinner rig - напълно готов за употреба, поставяте Pop up или wafter топче, закачате на линията и ловите.Монтаж, в който са вложени едни от най-добрите продукти на Korda.Характеристики:Универсален монтаж, който може да се използва върху почти всяко дъноМоже да се използва, когато ..
6,90 лв.
Дан. основа: 6,90 лв.
Марка: KORDA КОД: KCR063, KCR065
Готовите ZIG монтажи от Korda са нови и директно готови за употреба.Готовият монтаж премахват всички проблеми с връзването на перфектни зиг ригове и се предлагат с три безплатни примамки от пяна в розово, жълто и черно.С избор от 12, 10, 8 и 6 фута поводи, вързани към куки MIXA 10 с контра  и 8..
14,70 лв.
Дан. основа: 14,70 лв.
Готови монтажи KORDA Basix Hair Rigs Wide Gape
Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KBX014
KORDA Basix Hair Rigs са готови за употреба монтажи на косъм.Куките са новия модел Korda Basix Wide Gape Hooks с контра.Тези куки са вързани използвайки камуфлажно влакно с покритие Basix Coated Hooklink, с малка отстранена част до куката, за да позволи свободно движение и по-добра работа на монтажа..
7,90 лв.
Дан. основа: 7,90 лв.
Марка: KORDA КОД: KRR011, KRR012, KRR013
3 броя готови монтажа с куки KORDA Klor, завършващи с клуп за прикрепяне към флуорокарбон за създаване на перфектен combi rig монтаж.Готовите поводи позволяват лесна и бърза смяна при износване на куката, без нужда от сложни възли и смяна на флуорокарбоновата секция.Вместо обичайните халкички, за bl..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: FOX КОД: CAC779, CAC776
Slik Lead Clip Kit съдържа всичко необходимо за Safety монтаж, който позволява отделяне на оловото при риболов сред закачки.Наличните T-Bar пинчета фиксират сигурно вирбела към клипса за олово. Slik клипсовете са гладки, за по-лесно откачане на тежеста.Комплектът включва 5 бр. от Slik клипс за о..
11,00 лв.
Дан. основа: 11,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KHDTB
Този комплект за монтажи създава система Heli Safe, която може да се използва върху тръбичките Dark Matter или Kamo, за да създаде безопасен и ефективен монтаж хеликоптер.Актуализация на оригиналната версия, пусната през 2018 г. - Волфрамовото мънисто вече е заменено със силиконов ръкав, съчетан с б..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KCSL
Korda Leadcore Chod Safety System е без съмнение, най-големият напредък в хеликоптер монтажите, правен някога.Това е система създадена специално за Chod Rig и Helicopter монтажи за риболов на шаран.Специалният дизайн на отделните елементи решава проблемите с изтласкването на монтажа със закачена риб..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: FOX КОД: CAC753
FOX Edges Zig Float Kit е нов иновативен продукт, който ще улесни Зиг Риг техниката до такова ниво, че с него ще може да лови дори и начинаещ риболовец.Замятането вече ще е по-далечно и по-прецизно, а резултатите ще надминат очакванията Ви.Характеристики:Нов дизайн с много голяма стабилност при замя..
25,50 лв.
Дан. основа: 25,50 лв.
Марка: KORDA КОД: KBX021
Комплекта KORDA Basix Lead Clip Action Pack есъставен от противооплитащи тръбички и по пет броя клипсове, предпазители и вирбели.Комплектът е специално подготвен за направата на един от най-популярните и често използвани монтажи за шарански риболов – safety bolt rig.Много лесен за изграждане, този м..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Плуваща пяна Зиг Риг PB Products Foam Set Zigliners
Очаква доставка
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Foam Set Zigliners
PB Products Zig Liner Foamset за zig rig риболов - 1 опаковка с 4 различни цвята от пяна.Всяка опаковка съдържа 4 пръчки (диаметър около 6 мм). 1x жълт1x черен1x бял1х кафявПва пръчиците за риболов са изработени от лека пяна и затова лесно повдигат различни видове куки и поводи...
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KBOX20
Тубусчетата KORDA BOOM TUBE запазват вашите флуорокарбонови монтажи винаги в перфектно права форма!Предлагат се в опаковка от два броя с различна дължина – 6 инча. (15 см) и 9 инча (23 см). Всяко от тубусчетата може да побере до 30 бр. готови повода.Здравият материал от който са изработени и плътно ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)

Готови монтажи за шаранджийски риболов на косъм.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките