Меню
Добавени продукти

Готови монтажи

Готов монтаж Fox EDGES Camo Leadcore Kwik Change Heli Rigs
Очаква доставка
Марка: FOX КОД: CAC754
Fox Edges Camo Leadcore Leaders Helicopter Rig е готов монтаж за шаранджийски риболов предназначен за монтажи тип хеликоптер.Съдържа всички необходими елементи - ледкор, бърза връзка за повод, бърза връзка за олово, буферен тампон и стопер за линията.Поставете само повода и оловото, вържете на линия..
13,90 лв.
Дан. основа: 13,90 лв.
Марка: KORDA КОД: KCR072 - 75
Ревюлюционният модел Krank вече се предлага в готов за употреба монтаж!Той е произведен според най-взискателните спецификации на Tom Dove. Предлага се в размери от 2 до 10, като монтажите използват материала за поводи Korda Kamo с малка обелена част отпред, за да позволи на модела с ултра широк..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Марка: KORDA КОД: KCR063, KCR065
Готовите ZIG монтажи от Korda са нови и директно готови за употреба.Готовият монтаж премахват всички проблеми с връзването на перфектни зиг ригове и се предлагат с три безплатни примамки от пяна в розово, жълто и черно.С избор от 12, 10, 8 и 6 фута поводи, вързани към куки MIXA 10 с контра  и 8..
14,70 лв.
Дан. основа: 14,70 лв.
Марка: FOX КОД: Готови монтажи FOX, 2 броя в опаковка
Монтажът включва:- Плетено влакно Edges Matt coated- Куки с микро контра Edges Curve Short- Шлаух Trans Khaki Anti-Tangle- Адаптер Khaki Line Aligna - Силикон на косъм- 2 x 7 size вирбела- 2 x size 7 Kwik Change вирбелаМонтажите се предлагат по два броя в опаковка. ..
10,50 лв.
Дан. основа: 10,50 лв.
Марка: KORDA КОД: KBX014
KORDA Basix Hair Rigs са готови за употреба монтажи на косъм.Куките са новия модел Korda Basix Wide Gape Hooks с контра.Тези куки са вързани използвайки камуфлажно влакно с покритие Basix Coated Hooklink, с малка отстранена част до куката, за да позволи свободно движение и по-добра работа на монтажа..
7,90 лв.
Дан. основа: 7,90 лв.
Марка: KORDA КОД: LLHW, LLHG
3 готови монтажа за система "хеликоптер от Korda.Тези готови вързани лидери са конструирани по най-взискателните стандарти на отбора на KORDA.Те са буквално толкова добри, колкото лично вързаните им, така че можете да бъдете сигурни, че те няма да ви разочароват.Лидерите са с дължина от 1m, разбира ..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KRR011, KRR012, KRR013
3 броя готови монтажа с куки KORDA Klor, завършващи с клуп за прикрепяне към флуорокарбон за създаване на перфектен combi rig монтаж.Готовите поводи позволяват лесна и бърза смяна при износване на куката, без нужда от сложни възли и смяна на флуорокарбоновата секция.Вместо обичайните халкички, за bl..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: FOX КОД: CAC779
Slik Lead Clip Kit съдържа всичко необходимо за Safety монтаж, който позволява отделяне на оловото при риболов сред закачки.Наличните T-Bar пинчета фиксират сигурно вирбела към клипса за олово. Slik клипсовете са гладки, за по-лесно откачане на тежеста.Комплектът включва 5 бр. от Slik клипс за о..
11,00 лв.
Дан. основа: 11,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KHDTB
Този комплект за монтажи създава система Heli Safe, която може да се използва върху тръбичките Dark Matter или Kamo, за да създаде безопасен и ефективен монтаж хеликоптер.Актуализация на оригиналната версия, пусната през 2018 г. - Волфрамовото мънисто вече е заменено със силиконов ръкав, съчетан с б..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KCSL
Korda Leadcore Chod Safety System е без съмнение, най-големият напредък в хеликоптер монтажите, правен някога.Това е система създадена специално за Chod Rig и Helicopter монтажи за риболов на шаран.Специалният дизайн на отделните елементи решава проблемите с изтласкването на монтажа със закачена риб..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: FOX КОД: CAC467
FOX Zig Aligna Kit е иновативен комплект от продукти създадени, за да променят начина Ви на риболов със Зиг-Риг завинаги. Разработен е както за обичайните плуващи монтажи, така и за монтажи на дъното.Основни характеристики и предимства:Всички вложени материали са от най-високо качествоПлуващата пяна..
19,50 лв.
Дан. основа: 19,50 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Snail Zig liners & Foam Set
Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепването й.PB Products Snail Zig liners & Foam Set лесно се прикрепват към куката за риболов и имат отвор, в който може да се промуши парче плаваща пяна. Всеки пакет съдържа:4х охлюва (розово, жълто, черно, бяло)..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Nymph Zigligners &Foam Set
Ново в обхвата на PB Products са комплектът за зиг риг монтажи за шаран "Нимфа Зиглинър" и "Пяна". Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепване на стръвта за риболов.Тези Zigliners лесно се прикрепват към куката за риболов и имат отвор, в който може да с..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Плуваща пяна Зиг Риг PB Products Foam Set Zigliners
Очаква доставка
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Foam Set Zigliners
PB Products Zig Liner Foamset за zig rig риболов - 1 опаковка с 4 различни цвята от пяна.Всяка опаковка съдържа 4 пръчки (диаметър около 6 мм). 1x жълт1x черен1x бял1х кафявПва пръчиците за риболов са изработени от лека пяна и затова лесно повдигат различни видове куки и поводи...
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KBOX20
Тубусчетата KORDA BOOM TUBE запазват вашите флуорокарбонови монтажи винаги в перфектно права форма!Предлагат се в опаковка от два броя с различна дължина – 6 инча. (15 см) и 9 инча (23 см). Всяко от тубусчетата може да побере до 30 бр. готови повода.Здравият материал от който са изработени и плътно ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)

Готови монтажи за шаранджийски риболов на косъм.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките