Меню
Добавени продукти

Ракети, маркери, кобри за захранване

Ракета за захранване WOLF X-Spod Competition White
ТОП ПРОДУКТ
КОД: WOLF X-Spod Competition White - Medium
Ракетата за захранване Spider Spod е специално проектирана за захранване на средни и далечни дистанции, като може да побере полезен товар до 99% от вътрешния си обем. Затварянето и отварянето на ракетата се осъществява чрез мощни магнити, които я държат здраво затворена, а при удар с водата се разтв..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Bouy Big Eye Swivel Bottle Cap
Маркерът за бутилки PB Products е идеалното решение за лесно създаване на система от шамандури от всяка празна бутилка.Капачката на бутилката разполага с Big Eye Swivel и пасва на почти всяка бутилка от 0,5 l; 1 l; 1,5 l; 2 l със стандартна капачка.Системата е идеална за използване при риболов на ме..
6,85 лв.
Дан. основа: 6,85 лв.
Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: LCA TACKLE КОД: Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Ултра лека кобра от 3k карбонова оплетка в луксозен калъф.Най-новият модел от 2023 с долно зареждане.Това е една от най-леките кобри на пазара с тегло от едва 70 грама и може да хвърля топчета с диаметър до 22 mm...
125,00 лв.
Дан. основа: 125,00 лв.
Марка: PROLOGIC КОД: 49884
Prologic Cruzade Throwing Stick се предлагат се в два размера - 20мм и 24мм.Изработени с помощта на много здрава, но лека пластмаса и оборудвани с мека на допир противохлъзгаща се дръжка с достъп до долния край за лесно почистване или за премахване на боили, които могат да се заклещят в тръбата.Хара..
21,90 лв.
Дан. основа: 21,90 лв.
Контейнери за захранка KORDA Kontainer System 17L
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KBU004
Системата Kontainer е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата за контейнери е с размер от 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всек..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Марка: NGT КОД: Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green
Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green е здрава лопатка за захранка.Идеална за миксиране на протеинови топчета, пелети  за риболов, червеи, spod микс и семена.Намира приложение за по-бързо и чисто зареждане на spod ракети или лодки за захранка...
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2230512
Маркерите на Anaconda Cone ярки, големи и със заоблени ръбове. Имат отлична плаваемост и се забелязват на голямо разстояние.За улеснение са оборудвани с мека оловна тежест, която може да бъде огъната около камък или друга допълнителна тежест при нужда. Характеристики:Цвят: Съгнално жълтРазмер: L – ..
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC426
Маркери за отбелязване на петното, супер плуващи и супер ярки.Особено подходящи за спускане с малки лодки за захранка.Основни характеристики:Голяма плаваемостМаксимална видимост на голяма дистанцияСлотове за светещ изотоп или светулка10 метра въже с вирбел и бърза връзка за закрепване на олово..
19,60 лв.
Дан. основа: 19,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KMFBS
Маркер Korda SLR Balsa Marker Small Float e по- къса версия, на Korda SLR Marker float и е  идеална за диапазони до 90 метра.Тънкият му диаметър и уникално оформеният полет го правят много стабилен при кастинг във ветровити условия.Пластмасовата основна капачка увеличава издръжливостта при конт..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BAM-1
Маркерът с топка е предназначен за бързо маркиране при търсене на място.Неоново-оранжевата топка плава на 70% над водната повърхност.В резултат на това този маркер е много лесен за разпознаване дори на по-големи разстояния.Просто го хвърлете във водата и маркерът сам ще се разпъне до самото дъно на ..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Маркер POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: IMBB
POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base с възможност за поставяне на светеща глава.Маркерът е комбинация между Н маркер и шамандура. Притежава положителните качества на двата продукта.Той е малък и удобен като H маркер, но ясно видим като шамандура. Той може да бъде използван със или без светеща глава..
84,08 лв.
Дан. основа: 84,08 лв.
Марка: FOX КОД: CAC759
Маркерът е незаменим помощник в шаранджийския риболов.С него можете да измерите дълбочината на желаното място, да проверите дъното за тиня и водорасли, да клипсирате желаната позиция и дистанция, като в последствие я пренесете върху колчета за дистанция.Маркера притежава отлична плаваемост и постига..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Маркер за дълбочина и релеф на дъното HOLDCARP Adjustable Marker Full Kit
Безплатна доставка
КОД: HOLDCARP Adjustable Marker Full Kit
Твърд сглобяем маркер със светеща глава и тежка основа.С телескопичната глава на маркера не е нужно да знаете точната дълбочина, горната телескопична част се регулира автоматично в рамките на 70 см.Изработен е в естествен черен цвят, който осигурява перфектно сливане във водната среда.Комплектът пре..
164,00 лв.
Дан. основа: 164,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KKIT5
Korda Kit Marker ви дава всичко необходимо за прецизното измерване на дълбочината и "опипване" релефа на дъното.Независимо дали сте на риболов над тежки плевели или в неравномерни условия, този комплект съдържа маркерно платно, маркови парни мъниста и уникално оформени мъниста, които ..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KMFBL
Korda SLR Balsa Marker Float е маркерна плувка изработена от висококачествената балсова дървесина.Тя е с много добра плуваемост и гарантирано ще изплува дори от най-дълбокото място. ..
19,60 лв.
Дан. основа: 19,60 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMT371
Маркер за дълбочина и релеф на дъното RIDGEMONKEY MarkaFloat Kit Large.Този комплект съдържа всички компоненти, необходими за създаването на конфигурация на плувка/маркер за риболов на малка до средна дистанция.Включва голяма плувка Marka, четири взаимозаменяеми  цветни глави, плетена връзка за..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 24 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките