Меню
Добавени продукти

Ракети, маркери, кобри за захранване

Ракета за захранване Spider Spod
ТОП ПРОДУКТ
КОД: Ракета за захранване Spider Spod
Ракетата за захранване Spider Spod е специално проектирана за захранване на средни и далечни дистанции, като може да побере полезен товар до 99% от вътрешния си обем. Затварянето и отварянето на ракетата се осъществява чрез мощни магнити, които я държат здраво затворена, а при удар с водата се разтв..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: FOX КОД: Ракета за захранване FOX Impact Spod, различни размери
Въпреки че на пазара се предлагат различни ракети за захранване, дизайнерите на FOX преценяват че има място за развитие и подобрения. След тригодишни научни изследвания и безброй часове полеви тестове се появява Fox Impact Spod. Тази нова ракета може да се похвали с някои уникални подобрен..
36,20 лв.
Дан. основа: 36,20 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB MIDI X
Новата ракета SPOMB MIDI X позволява захранване на големи дистанции с включени нови иновации.Доказана надеждност и качество от SPOMB.SPOMB MIDI X вече е с вградена плувка, която не му позволява да потъне при случайно скъсване на линията.Постига дори по-големи дистанции от Spomb моделите.Освобождава ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB, различни размери
Ракета за захранване SPOMB, с неутрална плаваемост и много лесен контрол при прибиране.В момента, в който ракетата удари водната повърхност се разтваря, а захранката потъва моментално. SPOMB Midi е добре балансирана, изключително точна и гарантирано надежда.Благодарение на тези прекрасни х..
25,40 лв.
Дан. основа: 25,40 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RIDGEMONKEY BAIT SPOON XL
Голяма и удобна лопатка с дупки за лесно прецеждане на семена.Размери: 110х120х290 mm..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Безплатна доставка
Марка: LCA TACKLE КОД: Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Ултра лека кобра от 3k карбонова оплетка в луксозен калъф. Това е една от най-леките кобри на пазара с тегло от едва 70 грама и може да хвърля топчета с диаметър до 22 mm...
96,00 лв.
Дан. основа: 96,00 лв.
Марка: PROLOGIC КОД: Кобра Prologic Cruzade Throwing Stick
Prologic Cruzade Throwing Stick се предлагат се в два размера - 20мм и 24мм.Изработени с помощта на много здрава, но лека пластмаса и оборудвани с мека на допир противохлъзгаща се дръжка с достъп до долния край за лесно почистване или за премахване на боили, които могат да се заклещят в тръбата.Хара..
19,90 лв.
Дан. основа: 19,90 лв.
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon 20мм
Безплатна доставка -10 %
Марка: FOX КОД: Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon 20мм
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon е способна да постига наистина големи дистанции.Предназначена е за работа с 20 милиметрови или по-малки топчета.Притежава долен отвор за бързо пълнене, което пести време.Много ниско тегло, благодарение на качествения карбон, от който е изработена.Мек калъф ..
194,00 лв. 215,00 лв.
Дан. основа: 194,00 лв.
Марка: FOX КОД: Лопатка за захранване Fox Mini Baiting Spoon
FOX Mini Baiting Spoon е идеалната лопатка за зареждане на ракети като Impact Spod и Spomb, зареждане на бункери на лодка за захранка и за контролирано смесване на съставките, когато са необходими само малки количества.Лопатката е изработена от високоустойчива пластмаса, разполага с алуминиева сгъва..
29,90 лв.
Дан. основа: 29,90 лв.
Марка: NGT КОД: Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green
Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green е здрава лопатка за захранка.Идеална за миксиране на протеинови топчета, пелети  за риболов, червеи, spod микс и семена.Намира приложение за по-бързо и чисто зареждане на spod ракети или лодки за захранка...
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Марка: ANACONDA КОД: Маркер ANACONDA Cone Marker L сигнално жълт
Маркерите на Anaconda Cone ярки, големи и със заоблени ръбове. Имат отлична плаваемост и се забелязват на голямо разстояние.За улеснение са оборудвани с мека оловна тежест, която може да бъде огъната около камък или друга допълнителна тежест при нужда. Характеристики:Цвят: Съгнално жълтРазмер: L – ..
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Марка: ANACONDA КОД: Маркер ANACONDA Marker Boje
Маркерите на Anaconda Marker Boje, големи и със заоблени ръбове. Имат отлична плаваемост и се забелязват на голямо разстояние.За улеснение са оборудвани с мека оловна тежест, която може да бъде огъната около камък или друга допълнителна тежест при нужда. Характеристики:Цвят: ярко оранжевРазмер: L –..
18,90 лв.
Дан. основа: 18,90 лв.
Марка: FOX КОД: CAC426
Маркери за отбелязване на петното, супер плуващи и супер ярки.Особено подходящи за спускане с малки лодки за захранка.Основни характеристики:Голяма плаваемостМаксимална видимост на голяма дистанцияСлотове за светещ изотоп или светулка10 метра въже с вирбел и бърза връзка за закрепване на олово..
19,60 лв.
Дан. основа: 19,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KMFBS
Маркер Korda SLR Balsa Marker Small Float e по- къса версия, на Korda SLR Marker float и е  идеална за диапазони до 90 метра.Тънкият му диаметър и уникално оформеният полет го правят много стабилен при кастинг във ветровити условия.Пластмасовата основна капачка увеличава издръжливостта при конт..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Маркер RIDGEMONKEY ROTABLOCK MARKER Maxi
Безплатна доставка
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RM298
Маркирайте местата си за риболов бързо и лесно!Прикрепете избраната тежест, пуснете RotaBlock Marker Float и самонивелиращата се система RotaBlock автоматично ще намери правилната дълбочина.След като RotaBlock достигне дъното, заключете тялото с плъзгащия щифт Mini & Midi се доставят в комплект ..
54,00 лв.
Дан. основа: 54,00 лв.
Марка: FOX КОД: FOX Marker Float
Маркерът е незаменим помощник в шаранджийския риболов.С него можете да измерите дълбочината на желаното място, да проверите дъното за тиня и водорасли, да клипсирате желаната позиция и дистанция, като в последствие я пренесете върху колчета за дистанция.Маркера притежава отлична плаваемост и постига..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Показани са от 1 до 16 от 26 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките