Меню
Добавени продукти

Ракети, маркери, кобри за захранване

Модел: Ракета за захранване Spider Spod
Ракетата за захранване Spider Spod е специално проектирана за захранване на средни и далечни дистанции, като може да побере полезен товар до 99% от вътрешния си обем. Затварянето и отварянето на ракетата се осъществява чрез мощни магнити, които я държат здраво затворена, а при удар с водата се разтв..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: FOX Модел: Ракета за захранване FOX Impact Spod, различни размери
Въпреки че на пазара се предлагат различни ракети за захранване, дизайнерите на FOX преценяват че има място за развитие и подобрения. След тригодишни научни изследвания и безброй часове полеви тестове се появява Fox Impact Spod. Тази нова ракета може да се похвали с някои уникални подобрен..
31,40 лв.
Дан. основа: 31,40 лв.
Ракета за захранване NASH Dot Spod
Ново
Производител: NASH Модел: NASH Dot Spod
Nash Dot Spod е ракета с лесно пълнене, подходяща за далечни дистанции.Без разпиляване на храната, винаги сработващ механизъм, дори когато се приземява настрани.Плаващ, бързо се изтегля и бързо зареждане с една ръка, Nash Dot Spod е подходящ за всички видове захранки за риболов.Предлага се в две вер..
29,40 лв.
Дан. основа: 29,40 лв.
Производител: SPOMB Модел: Ракета за захранване SPOMB, различни размери
Ракета за захранване SPOMB, с неутрална плаваемост и много лесен контрол при прибиране.В момента, в който ракетата удари водната повърхност се разтваря, а захранката потъва моментално. SPOMB Midi е добре балансирана, изключително точна и гарантирано надежда.Благодарение на тези прекрасни х..
25,40 лв.
Дан. основа: 25,40 лв.
Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Безплатна доставка
Производител: LCA TACKLE Модел: Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Ултра лека кобра от 3k карбонова оплетка в луксозен калъф. Това е една от най-леките кобри на пазара с тегло от едва 70 грама и може да хвърля топчета с диаметър до 22 mm...
96,00 лв.
Дан. основа: 96,00 лв.
Производител: PROLOGIC Модел: Кобра Prologic Cruzade Throwing Stick
Prologic Cruzade Throwing Stick се предлагат се в два размера - 20мм и 24мм.Изработени с помощта на много здрава, но лека пластмаса и оборудвани с мека на допир противохлъзгаща се дръжка с достъп до долния край за лесно почистване или за премахване на боили, които могат да се заклещят в тръбата.Хара..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Колчета за дистанция AVID Screw Point Yard Stick
Безплатна доставка
Модел: Колчета за дистанция AVID Screw Point Yard Stick
AVID Screw Point Yard Stick е комплект от колчета, с чиято помощ ще може да измерите прецизно дистанцията, на която ловите. Освен колчетата получавате и 3.7 м (12ft) въженце, върху което има нанизани 3 бр ограничители с различен цвят, които ще Ви дадат възможност да отбележите различни разстояния. ..
66,50 лв.
Дан. основа: 66,50 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Маркер ANACONDA Cone Marker L сигнално жълт
Маркерите на Anaconda Cone ярки, големи и със заоблени ръбове. Имат отлична плаваемост и се забелязват на голямо разстояние.За улеснение са оборудвани с мека оловна тежест, която може да бъде огъната около камък или друга допълнителна тежест при нужда. Характеристики:Цвят: Съгнално жълтРазмер: L – ..
19,90 лв.
Дан. основа: 19,90 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Маркер ANACONDA Marker Boje
Маркерите на Anaconda Marker Boje, големи и със заоблени ръбове. Имат отлична плаваемост и се забелязват на голямо разстояние.За улеснение са оборудвани с мека оловна тежест, която може да бъде огъната около камък или друга допълнителна тежест при нужда. Характеристики:Цвят: ярко оранжевРазмер: L –..
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Производител: FOX Модел: Маркер за дълбочина и релеф на дъното FOX Marker Float Kit
Индикатор маркер Fox Marker Float Kit.Индикатора притежава отлична плаваемост и постига далечни дистанции при замятане. Тялото на маркета е изработено от удароустойчив материал, а перката се сгъва при удар, което удължава значително живота й. Маркера е оборудван с вирбел, бърза връзка..
18,20 лв.
Дан. основа: 18,20 лв.
Производител: KORDA Модел: KKIT5
Korda Kit Marker ви дава всичко необходимо за прецизното измерване на дълбочината и "опипване" релефа на дъното.Независимо дали сте на риболов над тежки плевели или в неравномерни условия, този комплект съдържа маркерно платно, маркови парни мъниста и уникално оформени мъниста, които ..
33,80 лв.
Дан. основа: 33,80 лв.
Производител: KORDA Модел: KMFBL
Korda SLR Balsa Marker Float е маркерна плувка изработена от висококачествената балсова дървесина.Тя е с много добра плуваемост и гарантирано ще изплува дори от най-дълбокото място. ..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Производител: FILSTAR Модел: Маркер за дълбочина и релеф на дъното с 4 антени
Удобен маркер за намиране релефа на дъното, измерване на дълбочина и обозначаване на място за захранване.Разполага с 4 разноцветни антени, буфер, предпазващ линията от скъсване и вирбел...
3,50 лв.
Дан. основа: 3,50 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Спод лопата с дръжка 36 см Anaconda Leak Spod Scoop Small
Спод лопата с дръжка за захранване на петно с храна от всякакъв тип – лопатките са изключително подсилени в областта на резбата. За направата на дръжката са използвани висококачествен въглероден композит и EVA Griff за захват без приплъзване. Подходящ за храна на къси или средни разстояния. При не..
21,50 лв.
Дан. основа: 21,50 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Спод лопата с дръжка 48 см Anaconda Leak Spod Scoop X -Large
Спод лопата с дръжка за захранване на петно с храна от всякакъв тип – лопатките са изключително подсилени в областта на резбата. За направата на дръжката са използвани висококачествен въглероден композит и EVA Griff за захват без приплъзване. Подходящ за храна на къси или средни разстояния. При не..
22,50 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
H маркер GARDNER с въже
Изчерпано
Производител: GARDNER Модел: H маркер GARDNER с въже
H Mаркер от Gardner предназначен за маркиране на хранително петно.След като хвърлите маркера във водата, той се размотава сам докато достигне дъното.Благодарение на тежкото и плоско олово в краят му, той ще остане там, където го хвърлите.Всеки маркер е снабден с 21 метрово въже.Размер..
19,00 лв.
Дан. основа: 19,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките