Меню
Добавени продукти

Ракети, маркери, кобри за захранване

Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB MIDI X
Новата ракета SPOMB MIDI X позволява захранване на големи дистанции с включени нови иновации.Доказана надеждност и качество от SPOMB.SPOMB MIDI X вече е с вградена плувка, която не му позволява да потъне при случайно скъсване на линията.Постига дори по-големи дистанции от Spomb моделите.Освобождава ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB, различни размери
Ракета за захранване SPOMB, с неутрална плаваемост и много лесен контрол при прибиране.В момента, в който ракетата удари водната повърхност се разтваря, а захранката потъва моментално. SPOMB Midi е добре балансирана, изключително точна и гарантирано надежда.Благодарение на тези прекрасни х..
25,40 лв.
Дан. основа: 25,40 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RIDGEMONKEY BAIT SPOON XL
Голяма и удобна лопатка с дупки за лесно прецеждане на семена.Размери: 110х120х290 mm..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Bouy Big Eye Swivel Bottle Cap
Маркерът за бутилки PB Products е идеалното решение за лесно създаване на система от шамандури от всяка празна бутилка.Капачката на бутилката разполага с Big Eye Swivel и пасва на почти всяка бутилка от 0,5 l; 1 l; 1,5 l; 2 l със стандартна капачка.Системата е идеална за използване при риболов на ме..
6,85 лв.
Дан. основа: 6,85 лв.
Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Безплатна доставка
Марка: LCA TACKLE КОД: Карбонова кобра LCA Sniper Stick 18-22 mm
Ултра лека кобра от 3k карбонова оплетка в луксозен калъф.Най-новият модел от 2023 с долно зареждане.Това е една от най-леките кобри на пазара с тегло от едва 70 грама и може да хвърля топчета с диаметър до 22 mm...
115,00 лв.
Дан. основа: 115,00 лв.
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon 20мм
Безплатна доставка -10 %
Марка: FOX КОД: CAC608
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon е способна да постига наистина големи дистанции.Предназначена е за работа с 20 милиметрови или по-малки топчета.Притежава долен отвор за бързо пълнене, което пести време.Много ниско тегло, благодарение на качествения карбон, от който е изработена.Мек калъф ..
194,00 лв. 215,00 лв.
Дан. основа: 194,00 лв.
Контейнери за захранка KORDA Kontainer System 17L
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KBU004
Системата Kontainer е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата за контейнери е с размер от 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всек..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Марка: NGT КОД: Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green
Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green е здрава лопатка за захранка.Идеална за миксиране на протеинови топчета, пелети  за риболов, червеи, spod микс и семена.Намира приложение за по-бързо и чисто зареждане на spod ракети или лодки за захранка...
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Марка: FOX КОД: CAC426
Маркери за отбелязване на петното, супер плуващи и супер ярки.Особено подходящи за спускане с малки лодки за захранка.Основни характеристики:Голяма плаваемостМаксимална видимост на голяма дистанцияСлотове за светещ изотоп или светулка10 метра въже с вирбел и бърза връзка за закрепване на олово..
19,60 лв.
Дан. основа: 19,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KMFBS
Маркер Korda SLR Balsa Marker Small Float e по- къса версия, на Korda SLR Marker float и е  идеална за диапазони до 90 метра.Тънкият му диаметър и уникално оформеният полет го правят много стабилен при кастинг във ветровити условия.Пластмасовата основна капачка увеличава издръжливостта при конт..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Маркер POSEIDON Ball Marker
Ново
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BAM-1
Маркерът с топка е предназначен за бързо маркиране при търсене на място.Неоново-оранжевата топка плава на 70% над водната повърхност.В резултат на това този маркер е много лесен за разпознаване дори на по-големи разстояния.Просто го хвърлете във водата и маркерът сам ще се разпъне до самото дъно на ..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Маркер POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base
Ново Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: IMBB
POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base с възможност за поставяне на светеща глава.Маркерът е комбинация между Н маркер и шамандура. Притежава положителните качества на двата продукта.Той е малък и удобен като H маркер, но ясно видим като шамандура. Той може да бъде използван със или без светеща глава..
84,08 лв.
Дан. основа: 84,08 лв.
Маркер RIDGEMONKEY ROTABLOCK MARKER Maxi
Безплатна доставка
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RM298
Маркирайте местата си за риболов бързо и лесно!Прикрепете избраната тежест, пуснете RotaBlock Marker Float и самонивелиращата се система RotaBlock автоматично ще намери правилната дълбочина.След като RotaBlock достигне дъното, заключете тялото с плъзгащия щифт Mini & Midi се доставят в комплект ..
54,00 лв.
Дан. основа: 54,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC759
Маркерът е незаменим помощник в шаранджийския риболов.С него можете да измерите дълбочината на желаното място, да проверите дъното за тиня и водорасли, да клипсирате желаната позиция и дистанция, като в последствие я пренесете върху колчета за дистанция.Маркера притежава отлична плаваемост и постига..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: FOX КОД: CAC760
Маркерът е незаменим помощник в шаранджийския риболов.С него можете да измерите дълбочината на желаното място, да проверите дъното за тиня и водорасли, да клипсирате желаната позиция и дистанция, като в последствие я пренесете върху колчета за дистанция.Маркера притежава отлична плаваемост и постига..
19,56 лв.
Дан. основа: 19,56 лв.
Маркер за дълбочина и релеф на дъното HOLDCARP Adjustable Marker Full Kit
Безплатна доставка
КОД: HOLDCARP Adjustable Marker Full Kit
Твърд сглобяем маркер със светеща глава и тежка основа.С телескопичната глава на маркера не е нужно да знаете точната дълбочина, горната телескопична част се регулира автоматично в рамките на 70 см.Изработен е в естествен черен цвят, който осигурява перфектно сливане във водната среда.Комплектът пре..
164,00 лв.
Дан. основа: 164,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 28 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките