Меню
Добавени продукти

Риболовни излети

Снимки, видео и обзор на успешни и неуспешни риболовни излети.

25 Mar СРАБОТИ ЛИ ЗИГЪТ НА ЯЗ. КАСТЕЛ? Пролетен старт на сезона със Стелиян Георгиев
Mihail Petkov 0 43
В края на март, избрахме първите топли дни от пролетта за риболов на яз. Кастел, близо до Севлиево.От много време исках да пробвам зиг риболовът там, тъй като знам, че язовирът е доволно дълбок и рибите често се държат в средните слоеве или покрай брега.Речено - сторено! Натоварих набързо багажа и газ към язовира, останалото може да видите във виде..
02 Jan ОСОБЕНОСТИ НА ЗИМНИЯ ШАРАНДЖИЙСКИ РИБОЛОВ - Стелиян и Марио на яз. Кастел
Mihail Petkov 0 141
Дни преди Коледа, Марио и Стелиян посетиха язовир Кастел, близо до Севлиево.Прогнозата за времето беше ясна, но какво от това, язовирът предлага чудесни условия в такива моменти.Станете част от техния по-различен риболовен излет!..
07 Dec ЗА ШАРАН В КАЙЛЪКА - Есенна приказка близо до Плевен
Mihail Petkov 0 307
Язовир Кайлъка или Тотлебенов вал се намира съвсем близо до Плевен, като от доста години е свободен за риболов.Невероятно красив язовир, на който нямаше как да не тествам късмета си, както и да заснема няколко интересни кадъра с дрона.Рибоците липсваха, но пък красотите не!Приятно гледане!..
07 Dec ПЛАТИЧКИ В ЖЕГАТА НА ГОРНИ ДЪБНИК
Mihail Petkov 0 229
Петък, късен следобед, мръсна жега 34 градуса, а ние сме натоварили Паджерозавъра и ще ходим за риба на яз. Горни Дъбник.Имахме късмета да намерим свободно чудесно място с плътна сянка и равен бряг, но пък нямахме късмета да излъжем някой трофеен шаран, а си отловихме платички на фидер и на шаранджийските въдици :)И все пак ни клъвна шаранче... Оба..
06 Nov ЗА ШАРАНИ НА ЯЗ. ЦЕРОВО - Есенен риболов на красиви и борбени риби със страхотна компания!
Mihail Petkov 0 266
В началото на ноември решихме да посетим нов за нас язовир, за който точим въдици поне от няколко години.Настанихме се на 7 и 8 сектор, като информацията беше за доста труден риболов в момента, но за нас това не беше съвсем така.Още със хвърлянето успях да извадя 2 бързи и хубави риби, като след това и въдиците на приятелите започнаха да се изрежда..
25 Oct ЗА ШАРАН НА ДУНАВ - Бърз излет в търсене на нови места и едри риби
Mihail Petkov 0 152
Есента е тук, а топлото време дава страхотна възможност за успешен излет на голямата река.Макар и набързо през деня, реших да обиколя закътаните северни ширини на България, в търсене на нови интересни места за риболов.След няколко огледа, мисля, че намерих перфектно място за сегашното ниско ниво на водата, но явно беше толкова тайно, че и рибите не..
11 Oct КУПА БЪЛГАРИЯ - ВТОРО МЯСТО ЗА #teamMOJO - яз. РАДЕЦКИ
Mihail Petkov 0 158
Това видео не е като останалите, няма си планиран увод, изложение и заключение, кадрите са със съмнително качество, но пък емоцията, която съдържа е 100% истинска!Това е видеото, което успяхме да снимаме от състезанието КУПА БЪЛГАРИЯ, организирано от БФРС, в което участвахме от 5 до 8 октомври 2023. Състезанието беше изключително тежко, въпреки мал..
26 Sep ТРЕТО МЯСТО ЗА #teamMOJO - LOBOSH WILD CARP CUP 2023
Mihail Petkov 0 107
Три дни, три нощи, трима клети шаранджии, три риби, трето място!На кратко това е описанието на нашето приключение, но в крайна сметка, това беше поредния запомнящ се излет, който пишем успешен, като добавяме още една купа към колекцията, пък била тя и за трето място :)Водорасли, папури, големи дистанции, среднощни рънове, влизане с лодка и още куп ..
14 Sep ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ОТБОРНО ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ ЯЗ. ПРОГРЕС 7-10.09.23
Mihail Petkov 0 124
Извоювахме поредното първо място в един истински труден формат - Отборно шаранджийско състезание на яз. Прогрес!Труден язовир, тежка конкуренция, неспирен вятър и борбени риби. С тези спомени ще се запомни това състезание, но и със страхотните риби, които извадихме - 7.200 амур, 9.100 шаран, 14.500 страхотен дълъг шаран!Многобройни риби 5-6 килогра..
20 Aug НОЩУВКА НА КУЛЕКОВ - РИБОЛОВ НА ТРОФЕЙ С Д-Р МАКСИМ ЙОНОВ
Mihail Petkov 0 79
Какво по-хубаво от бърз излет с прилични риби - бърз излет с прилични риби и чудесна компания!По покана на Доктора успях да се вредя за първия си излет на Кулеков тази година.По традиция сектора е един от най-трудните, да не кажа и най-трудния, тъй като дори Кривия отсреща е по-широк и има на къде да се играе с рибите, но "Сиромах рибар и само на к..
02 Aug ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА ЯЗ. БЕРСИН - Индивидуално шаранджийско състезание 2023
Mihail Petkov 0 118
В последния уикенд на Юли 2023 г. се проведе традиционното индивидуално състезание "Повелителят на яз. Берсин", което след миналогодишния успех, нямаше как да пропусна.Тази година се получи наистина много успорвано състезание, като борбата беше изключително оспорвана, тъй като много от участниците бяха с близки резултати около 250 кг.За първото мяс..
17 Jul ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА ЯЗ. ТЕКЕН ДЕРЕ - ПЪРВО МЯСТО #teamMOJO, Индивидуално състезание + ЛИЧЕН РЕКОРД 389 KG
Mihail Petkov 0 85
Още едно участие в състезание, още една купа на стената!През изминалия уикенд 14-16 юли 2023 се проведе индивидуалното състезание "Повелителят на яз. Текен Дере".48 часа, 15 участника, риболов с 2 въдици.По традиция се записах в последния момент, седмица преди състезанието, защото имаше едно свободно място.Въпреки големите жеги, риболовът беше мног..
Показани са от 1 до 12 от 50 резултата (5 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките