Меню
Добавени продукти

Риболовни излети

Снимки, видео и обзор на успешни и неуспешни риболовни излети.

17 Aug КРАСИВ ДИВАК НА ТОПЧЕ - ШАРАНДЖИЙСКИ РИБОЛОВ НА ЯЗ. ГОРНИ ДЪБНИК
Mihail Petkov 0 48
Страхотен излет насред лято на любимия язовир Горни Дъбник!Макар и само с 1 нощувка, излетът беше повече от успешен - успях да хвана най-голямата си дива риба - шаран 8.700 кг.Уникална риба, без нито една забележка, перфектни люспи, дебела уста, пригодена да троши здравите черупки на мидите, с които се хранят рибите в язовира.Рибата си взе на 20мм ..
13 Aug РИБОЛОВ НА ФИДЕР В РАЯ - РЕКА ИСКЪР ПРИ КАРЛУКОВО
Mihail Petkov 0 64
Събота, около обяд, натоварих децата, закарах ги при баба и дядо в Луковит и се насочих към едно от любимите ми места - река Искър при Карлуково.Районът е уникален, а големият вир, който заформи ВЕЦ-а държи отлични риби. Риби, които обаче бяха повече от срамежливи :(Вижте повече във видеото :)..
10 Aug ВИТСКИ КАРАКУДИ НА ФИДЕР КРАЙ САДОВЕЦ
Mihail Petkov 0 121
Сряда - ден за фидер!С Мариян набързо се уговорихме вечерта и сутринта в 6:00 бяхме в MOJO магазина на по кафе.След кратко чудене на къде да поемем, решихме да се отправим към село Садовец в търсене на хубавите витски каракуди на големия вир до селото.Така и стана, за норматив дръпнахме няколко бързи и едри и тъкмо си мислехме че ще им избием зъбит..
27 Jul РИБОЛОВ НА КРИВИЯ СЕКТОР - #teamMOJO на Кулеков Лейк
Mihail Petkov 0 163
Керим Алиев, Мариан Канджов, Марио Петров и Йордан Генов направиха страхотен уикенд на най-трудния сектор на Кулеков Лейк, именован лично от тях "Кривият сектор".Крив е защото е осеян с гора от подводен папур и тръстики, които се простират около 80 метра напред, отляво и отдясно.Но пък ни е любим, защото винаги е свободен, другите риболовци винаги ..
13 Jul ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА БЕРСИН - Първо място на индивидуалното шаранджийско състезание 8-10.07.22
Mihail Petkov 0 144
Язовир Берсин. Огромен воден обем, супер чиста вода и огромни дълбочини.Водоем, който исках да посетя от много време и шанса за това се появи преди 2 седмици с една публикация на Иван Почалеев, който организираше индивидуално състезание именно там.За пръв път риболовствах на сектор с такива големи дълбочини, въодушевлението ми от тях го изразяват е..
20 Jun РИБОЛОВ С ДЕЦА НА ГОЛЯМАТА РЕКА - ДИВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА ДУНАВ
Mihail Petkov 0 165
Най-накрая събрах смелост, сили и психика да заведа децата на риболов :)И то какъв риболов! На Дунав при това с нощувка!Домакин за поредна година ни беше моят добър приятел Даката, който ни посрещна в страхотния летен лагер на брега на Реката.На Керим това му беше първо посещение на реката, беше наистина впечатлен да види как през реката се носеше ..
13 Jun ШАРАНИ В ДЪЖДА - #teamMOJO НА КУЛЕКОВ ЛЕЙК
Mihail Petkov 0 155
Въпреки прогнозите за проливен дъжд, организацията беше отдавна направена и въобще не мислехме за времето!Врътнахме един риболов от петък до неделя на Кулеков Лейк, а компанията отново беше на ниво.И трите дни се сцепи да вали, но въпреки дъжда, успяхме да надърпаме доволно количество от красивите обитатели на язовира.Вижте повече във видеото!..
22 May ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ ЯЗ. ТЕКЕН ДЕРЕ
Mihail Petkov 0 350
Завърши още едно предизвикателство :)72 часово индивидуално състезание на Язовир "Текен дере"!341.705 килограма шаран, като не броим десетките амури и мустакатите ми приятели сомчетата.За такъв риболов не съм си и мечтал!Топчета T-baits Red Storm, влакна Katran Fishing Line, въдици и оборудване Prologic Bulgaria.Добра подготовка - добри резултати, ..
08 Mar РЕКОРДНИ ШАРАНИ ПОСРЕД ЗИМА - Брутален риболов на Кулеков лейк
Mihail Petkov 0 350
От 3 до 6 март решихме да спретнем един зимен излет на Кулеков лейк с Керим Алиев и Йордан Генов.Очакванията ни въобще не бяха големи, съдейки по тегавите излети, които сме имали дори през летните месеци, но съдбата и този път реши да ни се усмихне :)Кепнахме успешно над 30 риби, поне 10 от които над 10 килограма и бруталния за мен гол шаран с тегл..
11 Jan ЗИМНИ ШАРАНИ НА КАРА ДЕРЕ - Откриване на сезон 2022
Mihail Petkov 0 899
От 6 до 9 януари 2022 с Павел Тороманов и Керим Алиев, решихме да направим откриване на шаранджийския сезон на яз. Кара Дере до село Еленово.Очакванията на всички бяха за слаб риболов, заради ледената вода и фактът, че все пак е януари, но нещата съвсем не бяха така.Разбиването беше пълно, имаме изкарани около 35 риби, като най-големите бяха 16.500..
31 Oct СЕЗОНЪТ НА КАПУЧИНОТО ЗАПОЧВА - Труден риболов на Кулеков лейк
Mihail Petkov 0 747
От 22 петък до 24.10 направихме един наистина тегав есенен излет на язовир Кулеков лейк.Макар и да липсваха едри риби, всеки излет има своя чар и запомнящи се моменти, за това реших все пак да сглобя и публикувам това видео :)Приятно гледане!..
03 Oct ШАРАНИ на ДЪНО - РИБОЛОВ и МОНТАЖИ с CARP MOJO
Mihail Petkov 0 1040
От каналът на TROSHAN FISHING> Здравейте банда, решихме с Михаил Петков от @CARP MOJO  / Шаранджийски магазин да направим един съвместен 24 часов риболов на Язовир"Кална Кория". Аз лично никога до сега не съм ловил с шаранджийски въдици, това ще бъде нещо ново и различно за мен. Мишо е експерт в риболова на шарани и ще се опитам максимално да почер..
Показани са от 1 до 12 от 29 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките