Меню
Добавени продукти

Риболовни излети

Снимки, видео и обзор на успешни и неуспешни риболовни излети.

03 May РИБОЛОВ НА ЯЗОВИР ВЪЛЧИТРЪН - Нощувка в буса и топ излет с Мариян Канджов и Йордан Генов
Mihail Petkov 0 300
29 април, събота, един първите истински пролетни дни и планиран риболов на ново място - какво по-хубаво от това :)Данчо беше завзел трети сектор още от петък, дърпаше чести и хубави риби. Мариян седна при него, а аз докато се натутам, дойдох малко след тях и реших да си пробвам късмета на дървения кей, търсейки рибите на дълго в залива насреща :)Ри..
11 Apr ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ TRASTIKOVO OPEN 2023, яз. Тръстиково
Mihail Petkov 0 365
Първо състезание за годината и първа купа за нашия отбор!След доста работа в тежки риболовни условия и все още мудни зимни риби, успяхме да спечелим първото място на нов за нас водоем в наистина трудна битка с доказали се отбори.Тръстиково беше огромно предизвикателство за нас, но смятам че добрата екипна работа и безкомпромисната храна отново доне..
29 Dec КОЛЕДНИ ШАРАНИ - 17.500 КГ НА КУЛЕКОВ ЛЕЙК + ТОП РЕЦЕПТА ЗА ШАРАНДЖИЙСКИ НАДЕНИЦИ С БОБ
Mihail Petkov 0 314
Страхотно закриване на чудесна година!След проведена експресна организация, с Керим отново решихме да посетим Кулеков лейк, като един последен излет за 2022 година.Този път най-накрая вкарах и прословутият ми син бус в употреба като място за спане и раздумка привечер. В последния момент се включи и нашият приятел Калин от Лясковец, като при него не..
13 Dec ЗА ШАРАН ПРЕЗ ЗИМАТА - КЪДЕ КЪЛВЕ, КАКВА СТРЪВ, ЗАХРАНВАНЕ?
Mihail Petkov 0 354
Днес 13.12.2022 беше един от първите снежни дни в област Плевен и за това по традиция реших да посетя любимия язовир - Карабаша.Миналата година, точно по това време имахме хубава слука в снега и нямаше как да пропуснем това преживяване :)Реших да ви разкажа малко повече за опитът ми на конкретния язовир и за това къде да търсим рибата през зимните ..
07 Dec ПИХМЕ РИБАРСКО КАПОЧИНО НА ЯЗ. ЛОБОШ (ПЧЕЛИНА) - За шарани през Декември
Mihail Petkov 0 270
Началото на Декември е, с Марио решихме да си опитаме късмета на големият държавен язовир Лобош (Пчелина).Тръгнахме с представа за студ и много кал, но нещата се развиха по-добре от очакваното - температура малко над нулата, никакъв вятър и макар за кратко - слънце!Чиста и зелена трева по бреговете на язовира, почти никаква кал - красота!Беше ни по..
18 Oct ONE MAN-ONE TEAM - ПЪРВО МЯСТО #teamMOJO, Индивидуално състезание на яз. Прогрес
0 451
ONE MAN-ONE TEAM - Индивидуално състезание на яз. Прогрес е поредното такова за тази година, в което реших да взема участие.98.395 кг и 35 извадени риби ми донесоха първото място, като всяка от тях беше истинско предизвикателство.Рибите се държаха на голяма дистанция, рядко минаваха през петното, бях тормозен от едри каракуди и вятър, постоянно мен..
26 Sep ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ WILD CARP CUP 2022, яз. Лобош (Пчелина)
Mihail Petkov 0 462
От 22 до 25.09 за поредна година се проведе шаранджийското състезание Lobosh Wild Carp Cup, организирано от ЦРОО Перник и Toromanovi Carp Tackle.Яз. Лобош от години се стопанисва от сдружението и е в режим хвани-пусни. Периодично се извършват зарибявания с доброволно събрани средства от приятели и съмишленици на каузата и това състезание беше изцял..
17 Aug КРАСИВ ДИВАК НА ТОПЧЕ - ШАРАНДЖИЙСКИ РИБОЛОВ НА ЯЗ. ГОРНИ ДЪБНИК
Mihail Petkov 0 532
Страхотен излет насред лято на любимия язовир Горни Дъбник!Макар и само с 1 нощувка, излетът беше повече от успешен - успях да хвана най-голямата си дива риба - шаран 8.700 кг.Уникална риба, без нито една забележка, перфектни люспи, дебела уста, пригодена да троши здравите черупки на мидите, с които се хранят рибите в язовира.Рибата си взе на 20мм ..
13 Aug РИБОЛОВ НА ФИДЕР В РАЯ - РЕКА ИСКЪР ПРИ КАРЛУКОВО
Mihail Petkov 0 1167
Събота, около обяд, натоварих децата, закарах ги при баба и дядо в Луковит и се насочих към едно от любимите ми места - река Искър при Карлуково.Районът е уникален, а големият вир, който заформи ВЕЦ-а държи отлични риби. Риби, които обаче бяха повече от срамежливи :(Вижте повече във видеото :)..
10 Aug ВИТСКИ КАРАКУДИ НА ФИДЕР КРАЙ САДОВЕЦ
Mihail Petkov 0 488
Сряда - ден за фидер!С Мариян набързо се уговорихме вечерта и сутринта в 6:00 бяхме в MOJO магазина на по кафе.След кратко чудене на къде да поемем, решихме да се отправим към село Садовец в търсене на хубавите витски каракуди на големия вир до селото.Така и стана, за норматив дръпнахме няколко бързи и едри и тъкмо си мислехме че ще им избием зъбит..
27 Jul РИБОЛОВ НА КРИВИЯ СЕКТОР - #teamMOJO на Кулеков Лейк
Mihail Petkov 0 501
Керим Алиев, Мариан Канджов, Марио Петров и Йордан Генов направиха страхотен уикенд на най-трудния сектор на Кулеков Лейк, именован лично от тях "Кривият сектор".Крив е защото е осеян с гора от подводен папур и тръстики, които се простират около 80 метра напред, отляво и отдясно.Но пък ни е любим, защото винаги е свободен, другите риболовци винаги ..
13 Jul ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА БЕРСИН - Първо място на индивидуалното шаранджийско състезание 8-10.07.22
Mihail Petkov 0 452
Язовир Берсин. Огромен воден обем, супер чиста вода и огромни дълбочини.Водоем, който исках да посетя от много време и шанса за това се появи преди 2 седмици с една публикация на Иван Почалеев, който организираше индивидуално състезание именно там.За пръв път риболовствах на сектор с такива големи дълбочини, въодушевлението ми от тях го изразяват е..
Показани са от 1 до 12 от 36 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките