Меню
Добавени продукти

Как се прави - всичко за шаранджийския риболов

Всичко за шаранджийския риболов - монтажи, техники, видео и обяснения на български.

02 Aug РИБОЛОВ НА ЗИГ - МОНТАЖ, ТЕХНИКИ И ЗАХРАНКА, Шарани и амури на Карабаша
Mihail Petkov 0 172
След като в предишно видео ви показах няколко различни монтажа за zig, в това реших да ви покажа в полеви условия абсолютно всичко за този вид риболов :)Връзване на 3 метра повод, хвърляне, захранване, храна за зиг и разбира се някой друг рън.Използвани материали:ZIG влакно:https://carpmojo.com/monofilno-vlakno-za-montazhi-katran-zig-rig-100-mКуки ..
30 Jun КРИМПВАНЕ НА ФЛУОРОКАРБОН - ЗАЩО, КАК И С КАКВО? Ревю на Korda Krimp Tool
Mihail Petkov 0 292
Какво представлява кримпването, какви аксесоари са необходими за кримпване на флуорокарбон и защо именно кримпът е по-добрата връзка.Смятам интересни въпроси, обяснени нагледно в това кратко видео :)KORDA KRIMP TOOL:https://carpmojo.com/kleshti-za-krimpvane-korda-mini-krimp-toolKORDA KRIMPS:https://carpmojo.com/krimpove-korda-krimpsФЛУОРОКАРБОН KAT..
23 Dec КАК СЕ ПРАВИ RONNIE RIG - монтаж за Pop Up топче
Mihail Petkov 2 1543
Ronnie rig, или още известен като Spinner rig може да ви изглежда като кофти броеница от вирбели и странни елементи, но всеки един от тях си е точно на мястото!Ронито е много ефективен монтаж, който се използва в комбинация с плуващо топче, което надига куката над дъното, като поводът остава перфектно легнал и незабележим за рибите.Куката се завърт..
28 Oct КАК СЕ ПРАВИ ZIG МОНТАЖ - Какви цветове, куки, влакно, захранка
Mihail Petkov 0 1851
ZIG RIG - на вид глуповато, но повярвайте страхотно оръжие, когато всичко друго просто не сработва.Лесничък за връзване и с малко нужни материали, този монтаж няколко пъти е спасявал капото.В това видео ще видите трите монтажа, които най-често използвам, видовете куки, нужни за него, пяната, която използвам за повдигач и мъничките тънкости при връз..
16 Jul Въпроси, отговори и малко лични размишления за риболова
Mihail Petkov 0 1483
Получих списък с няколко много хубави въпроса от колега, който тепърва навлиза в риболова и реших да напиша малко по-подробни отговори, които вярвам, че ще бъдат полезни на и други  :)В1. Какви марки или може би конкретни предложения за бюджетни макари от средния нисък или високия нисък клас, които да са и достатъчно качествени за този сегмент, бих..
03 Jun РАБОТА С PVA СИСТЕМА - Смес, връзване, поставяне на повода
Mihail Petkov 0 1607
"Всяко хвърляне без PVA торбичката е напразно" Има една такава сентенция в нашето рибарско ежедневие, която съвсем не е далеч от истината :) PVA торбичката създава мини петно непосредствено до вашата стръв, което увеличава значително шанса за бързо кълване или въобще за кълване. Използването на PVA система не е никак трудно за това реших да ви пока..
14 Feb БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ С ФЛУОРОКАРБОН
Mihail Petkov 0 7599
Това е един от любимите ми и най-използвани монтажи за дънни топчета. Връзва се изключително лесно и бързо, като рядко нося предварително вързани такива, правя ги директно на водоема, спрямо размера на топчетата, които ще използвам.Монтажът е и много ефективен, ползвал съм го на много от излетите ми и откачените риби при него наистина са много малк..
29 Nov ПОДРОБНО ЗА ШОК ЛИДЕРИТЕ KATRAN - видове, предназначение, количество
Mihail Petkov 0 1257
Често се случва да обяснявам в телефонни разговори разликите между шок лидерите на KATRAN Fishing Line, за това реших, че е най-добре да ви ги покажа във видео.Шоковете са няколко модела, като всеки от тях е предназначен за различна ситуация.KATRAN RECORD - предназначен за чисти водоеми, за хвърляне от ръкаhttps://carpmojo.com/shok-lider-katran-rec..
26 Feb Връзване на шаранджийска линия [ВИДЕО РЪКОВОДСТВО]
Mihail Petkov 1 24188
Кратка поредица за елементите и възлите в шаранджийските линии, които използвам :)  Връзване на шаранджийска линияЧаст 1 - Монтажът (blow back) В тази част ще видите как връзвам Blow back монтажът, който може би използвам най-често.Връзване на шаранджийска линияЧаст 2 - Монтажът (Combi rig) В тази част ще видите как връзвам вторият по честота на уп..
13 Jan Как се разпределя 1000 метра влакно на 3 шпули [ВИДЕО] + [СТАТИЯ]
Mihail Petkov 0 3915
Статия на Carp Mojo, автор Михаил Петков, всички права запазени.Как се разпределя 1000 метра влакно на 3 шпули?Може би всеки риболовец някога се е чудил как да разпредели равномерно 1 ролка влакно на няколко шаранджийски макари, като на всяка от тях да има равно количество от него.Направих това видео, защото смятам, че това е един често срещан "про..
05 Jan Как да изберете основно влакно за шаранджийски риболов [ВИДЕО] + [СТАТИЯ]
Mihail Petkov 0 10549
Статия на Carp Mojo, автор Михаил Петков, всички права запазени. Как да изберете основно влакно за риболов на шаран?В настоящата статия ще опиша основните параметри и ситуации, които са важни при изборът на основно влакно според различните ситуации и водоеми.Задайте си най-важния въпрос:Къде ще ходите за риба?Опитайте да си представите водоема, чи..
24 Nov Как се прави Chod монтаж (Chod rig) | www.carpmojo.com
Mihail Petkov 1 5465
Chod монтажът е техника за риболов на шаран със сериозни предимства пред редица други монтажи: позволява да се презентира перфектно стръвта над тиня или водорасли, позволява използването на плуваща стръв, намалява оплитанията при кастинг на далечни разстояния. Основната механика на монтажа идва от агресивния ъгъл, който оформя флуорокарбона, а под..
Показани са от 1 до 12 от 17 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките