Меню
Добавени продукти

Новини и статии

Риболовни новини от България, полезни статии за монтажи, продукти, обитания на рибите и други.

27 Jan ONE MORE CAST - Разопаковане на продукти и първи впечатления
Mihail Petkov 0 38
OMC е най-новата марка, която добавихме в нашия магазин.Популярният риболовец Али Хамиди е главното лице, което стои зад нея, за това очакванията ми бяха продуктите да са наистина добре измислени и направени.Реших да направя едно разопаковане на цялата гама, без въобще да съм запознат с продуктите и наистина ги виждам за първи път, без 1-2 от тях, ..
21 Dec КАКВО СЕ СЛУЧВА С КУЛЕКОВ ЛЕЙК? Риболов и интервю с Николай Кулеков
Mihail Petkov 0 22
Повечето от вас знаят, други може би не, но през септември на язовир Кулеков лейк се случи голямо нещастие.Голямо количество трофейни риби започнаха да измират буквално за денонощие, което беше огромна загуба за нас риболовците и още по-голяма за собственика - Николай Кулеков.През това време се изписаха доста неща от различни хора, но текущото съст..
11 Dec МОНТАЖИ ЗА ЗИМНИ ШАРАНИ - Класически косъм за уафтър и мини снежен човек
Mihail Petkov 0 23
Зимата е сезонът, в който е най-вероятно да пиете по едно студено капучино, докато чакате кълването на някой премръзнал шаран.Точно за това трябва да подходим различно и към размера на стръвта и куките, които използваме.В студената вода рибите са значително по-мудни, търсят по-малко храна и монтажът трябва да бъде изцяло съобразен с това.В това вид..
18 Apr Продуктите на POSEIDON ANGELSPORT за диволовящи шаранджии вече в България
Mihail Petkov 0 550
Poseidon Angelsport е немска марка, произвеждаща продуктите си изцяло в Германия.Фокусът е към здравите и надеждни аксесоари, изпозвани при риболов на шарани в големите диви езера и реки, в които се изисква надеждно закрепяне на такъма към колчето.Също така имат и много аксесоари за риболов с надуваема лодка, които навярно не сте виждали до сега :)..
24 Feb КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ШАРАНДЖИЙСКИ ВЪДИЦИ - АКЦИЯ, ДЪЛЖИНА, СТРОЙ
Mihail Petkov 0 993
Ако идвате от фидер, спининг или плувкарски риболов, веднага ще забележите, че при шаранджийските въдици, единиците за дължина и акция се обознавачат маалко по-различно :)В това видео ще ви разкажа по-подробно за шаранджийските въдици, техните видове и характеристики.От колко части е въдицата?Какви дължини?С каква акция?Какъв е строят на бланката?В..
21 Feb НОВИЯТ РИБАРСКИ МАГАЗИН CARP MOJO В ПЛЕВЕН - ДРУЖБА
Mihail Petkov 0 1402
Може да сте чули, може вече да сте ходили, може пък сега да разбирате, но пак да го кажа - отворихме нов MOJO магазин в Плевен!Локацията е кв. Дружба, бул. "България" 6, точно до Еконт Дружба, под представителствата на BMW и Toyota.Освен познатите ви продукти, в магазинa ще предлагаме и различни видове червеи за стръв, въдици и аксесоари за риболов..
13 Dec ЗА ШАРАН ПРЕЗ ЗИМАТА - КЪДЕ КЪЛВЕ, КАКВА СТРЪВ, ЗАХРАНВАНЕ?
Mihail Petkov 0 780
Днес 13.12.2022 беше един от първите снежни дни в област Плевен и за това по традиция реших да посетя любимия язовир - Карабаша.Миналата година, точно по това време имахме хубава слука в снега и нямаше как да пропуснем това преживяване :)Реших да ви разкажа малко повече за опитът ми на конкретния язовир и за това къде да търсим рибата през зимните ..
22 May ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ ЯЗ. ТЕКЕН ДЕРЕ
Mihail Petkov 0 1064
Завърши още едно предизвикателство :)72 часово индивидуално състезание на Язовир "Текен дере"!341.705 килограма шаран, като не броим десетките амури и мустакатите ми приятели сомчетата.За такъв риболов не съм си и мечтал!Топчета T-baits Red Storm, влакна Katran Fishing Line, въдици и оборудване Prologic Bulgaria.Добра подготовка - добри резултати, ..
24 Feb ШАРАН НА ДИВО - Захранване, чести грешки и работещи техники
Mihail Petkov 3 2491
Улавянето на шаран на див язовир доста често е мисия невъзможна, за което допринасят и поредица наши грешки, било то със захранването или със стръвта.В това видео смятам, че успях да обясня най-честите грешки и някои добри практики най-вече при захранването, които се надявам в новия сезон да ви донесат по-добри резултати и повече никога да не чувам..
24 Feb КАК ДА ОПАКОВАТЕ ВЪДИЦА - лесен и сигурен начин за транспорт с куриер
Mihail Petkov 0 846
Вторник следобяд - летят поръчки, опаковаме пратките и стигаме до една въдица.Много често срещам лошо опаковани въдици (Влади :D ), които куриерите могат съвсем неволно да повредят, не от невнимание, а просто защото не са опаковани стабилно.За това и реших да ви покажа моят начин за опаковане с буквално подръчни картони, без определен размер.Почти ..
16 Jan РАЗЧИТАНЕ НА СОНАР - кратко ръководство
Mihail Petkov 1 5263
РАЗЧИТАНЕ НА СОНАРКратко ръководство от Михаил Петков www.carpmojo.comЗдравейте приятели!Представям ви кратко ръководство за разчитане на данните от сонарни сканирания,което би било от полза бързо ориентиране в изображенията, които показва вашата машинка, независимо каква марка и модел е тя.В случая показаните картинки са от лични сканирания с безж..
25 Aug Официално откриване на шаранджийски магазин CARP MOJO в Плевен
Mihail Petkov 0 1365
Скъпи приятели, на 28.08.2021 официално започна работа първия специализиран шаранджийски магазин CARP MOJO в гр. Плевен,намиращ се в ж.к. Сторгозия срещу Технопрогрес, до офиса на Еконт.Навигация:Напишете CARP MOJO във вашата навигация или кликнете тук: GOOGLE MAPS ..
Показани са от 1 до 12 от 35 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките