Меню
Добавени продукти

Новини и статии

Риболовни новини от България, полезни статии за монтажи, продукти, обитания на рибите и други.

18 Apr Продуктите на POSEIDON ANGELSPORT за диволовящи шаранджии вече в България
Mihail Petkov 0 437
Poseidon Angelsport е немска марка, произвеждаща продуктите си изцяло в Германия.Фокусът е към здравите и надеждни аксесоари, изпозвани при риболов на шарани в големите диви езера и реки, в които се изисква надеждно закрепяне на такъма към колчето.Също така имат и много аксесоари за риболов с надуваема лодка, които навярно не сте виждали до сега :)..
24 Feb КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ШАРАНДЖИЙСКИ ВЪДИЦИ - АКЦИЯ, ДЪЛЖИНА, СТРОЙ
Mihail Petkov 0 807
Ако идвате от фидер, спининг или плувкарски риболов, веднага ще забележите, че при шаранджийските въдици, единиците за дължина и акция се обознавачат маалко по-различно :)В това видео ще ви разкажа по-подробно за шаранджийските въдици, техните видове и характеристики.От колко части е въдицата?Какви дължини?С каква акция?Какъв е строят на бланката?В..
21 Feb НОВИЯТ РИБАРСКИ МАГАЗИН CARP MOJO В ПЛЕВЕН - ДРУЖБА
Mihail Petkov 0 811
Може да сте чули, може вече да сте ходили, може пък сега да разбирате, но пак да го кажа - отворихме нов MOJO магазин в Плевен!Локацията е кв. Дружба, бул. "България" 6, точно до Еконт Дружба, под представителствата на BMW и Toyota.Освен познатите ви продукти, в магазинa ще предлагаме и различни видове червеи за стръв, въдици и аксесоари за риболов..
13 Dec ЗА ШАРАН ПРЕЗ ЗИМАТА - КЪДЕ КЪЛВЕ, КАКВА СТРЪВ, ЗАХРАНВАНЕ?
Mihail Petkov 0 509
Днес 13.12.2022 беше един от първите снежни дни в област Плевен и за това по традиция реших да посетя любимия язовир - Карабаша.Миналата година, точно по това време имахме хубава слука в снега и нямаше как да пропуснем това преживяване :)Реших да ви разкажа малко повече за опитът ми на конкретния язовир и за това къде да търсим рибата през зимните ..
22 May ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ ЯЗ. ТЕКЕН ДЕРЕ
Mihail Petkov 0 952
Завърши още едно предизвикателство :)72 часово индивидуално състезание на Язовир "Текен дере"!341.705 килограма шаран, като не броим десетките амури и мустакатите ми приятели сомчетата.За такъв риболов не съм си и мечтал!Топчета T-baits Red Storm, влакна Katran Fishing Line, въдици и оборудване Prologic Bulgaria.Добра подготовка - добри резултати, ..
24 Feb ШАРАН НА ДИВО - Захранване, чести грешки и работещи техники
Mihail Petkov 3 2197
Улавянето на шаран на див язовир доста често е мисия невъзможна, за което допринасят и поредица наши грешки, било то със захранването или със стръвта.В това видео смятам, че успях да обясня най-честите грешки и някои добри практики най-вече при захранването, които се надявам в новия сезон да ви донесат по-добри резултати и повече никога да не чувам..
24 Feb КАК ДА ОПАКОВАТЕ ВЪДИЦА - лесен и сигурен начин за транспорт с куриер
Mihail Petkov 0 775
Вторник следобяд - летят поръчки, опаковаме пратките и стигаме до една въдица.Много често срещам лошо опаковани въдици (Влади :D ), които куриерите могат съвсем неволно да повредят, не от невнимание, а просто защото не са опаковани стабилно.За това и реших да ви покажа моят начин за опаковане с буквално подръчни картони, без определен размер.Почти ..
16 Jan РАЗЧИТАНЕ НА СОНАР - кратко ръководство
Mihail Petkov 1 4239
РАЗЧИТАНЕ НА СОНАРКратко ръководство от Михаил Петков www.carpmojo.comЗдравейте приятели!Представям ви кратко ръководство за разчитане на данните от сонарни сканирания,което би било от полза бързо ориентиране в изображенията, които показва вашата машинка, независимо каква марка и модел е тя.В случая показаните картинки са от лични сканирания с безж..
25 Aug Официално откриване на шаранджийски магазин CARP MOJO в Плевен
Mihail Petkov 0 1291
Скъпи приятели, на 28.08.2021 официално започна работа първия специализиран шаранджийски магазин CARP MOJO в гр. Плевен,намиращ се в ж.к. Сторгозия срещу Технопрогрес, до офиса на Еконт.Навигация:Напишете CARP MOJO във вашата навигация или кликнете тук: GOOGLE MAPS ..
08 Aug Шаранджийско състезание LOBOSH WILD CARP 2021
Mihail Petkov 0 1206
Ето че премина и едно събитие, което лично аз очаквах с голямо нетърпение.Състезанието на дивият яз. Лобош (Пчелина), организирано от Toromanovi Carp Tackle и лично от Павел Тороманов, е и първото ми явяване на състезание въобще.Определено няма да бъде и последното :) На първо място събитието беше обединено около каузата за популяризиране и зарибяв..
16 Jul Въпроси, отговори и малко лични размишления за риболова
Mihail Petkov 0 3060
Получих списък с няколко много хубави въпроса от колега, който тепърва навлиза в риболова и реших да напиша малко по-подробни отговори, които вярвам, че ще бъдат полезни на и други  :)В1. Какви марки или може би конкретни предложения за бюджетни макари от средния нисък или високия нисък клас, които да са и достатъчно качествени за този сегмент, бих..
16 Jan Почистване и смазване на личните Daiwa Windcast Z5000
Mihail Petkov 1 2854
Наскоро закупих 2 употребявани Daiwa Windcast Z, които да ползвам за втори комплект и които си плачеха за почистване и смазване.Бяха завидно мръснички и реших, че си заслужава да заснема целия процес, то пък се получи и хубаво филмче :)Държа да подчертая, че видеото е аматьорско, не се занимавам с ремонт и поддръжка на макари.Ако имате нужда от так..
Показани са от 1 до 12 от 32 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките