Извоювахме поредното първо място в един истински труден формат - Отборно шаранджийско състезание на яз. Прогрес!

Труден язовир, тежка конкуренция, неспирен вятър и борбени риби. С тези спомени ще се запомни това състезание, но и със страхотните риби, които извадихме - 7.200 амур, 9.100 шаран, 14.500 страхотен дълъг шаран!
Многобройни риби 5-6 килограма, както и маломерки около килото, но това е част от играта :)

Започнах състезанието сам в четвъртък, като Марио и Керим се присъединиха чак петък вечерта, но въпреки, че бях сам, успях да докажа на себе си, че мога да издържа и то с отлично темпо през цялото време.
В петък вечер, когато дойдоха момчетата започнахме работа на още по-високи обороти, като нощния кантар стигна завидните за язовира 50кг. До края на състезанието работихме без спирка и резултата е на лице!

Заради големите дистанции се наложи да сложа от екстремно тънкото 0.21 Katran Neon, което донесе още някой важен метър в страничния вятър, а другите въдици бяха с 0.23 Katran Crypton Symbios, където доказано няма проблем с размера на рибите, на него дръпнахме и едряка 14.500.

По традиция не изневеряваме на храната - Tbaits RED STORM + Tbaits Fish and Barbeque успяха да съберат и задържат рибата на петното!
За стръв уафтърче RED STORM + пва торбички Organic в различни диаметри и размери.