Към продукта

Шаранджийското основно влакно Katran Synapse Neon е здраво на възел, меко и гладко, с огледално антиабразивно покритие и отличителен ярък неоново-жълт цвят.
Влакното е прозрачно, но благодарение на специалната му флуоресцентна технология, то отразява светлината и се вижда перфектно и денем и нощем, като същевременно остава невидимо за рибите под водата. Мекотата и огледалното антиабразивно покритие го правят предпочитано влакно за кастинг на далечни дистанции с редовни постижения от над 200 метра.
Катран Неон е с ниска разтегливост от само 12-13% и е бавно потъващо. Различните диаметри и дължини го правят отличен избор както за шаранджийски, така и за фидер риболов.

Влакното се е доказало в много световни състезания. През 2014 година е използвано от световните шампиони - отборът на Хърватска, през 2015 година Катран Неон беше използвано от 7 национални отбора на световното първенство в Испания. Сред тях са Хърватска, Сърбия които станаха сребърни и бронзови медалисти. В Турция, България и Хърватска Катран Неон се счита за най-доброто влакно за далечен кастинг с редовни постижения от над 200 метра. 

Влакното има удобни маркери на всеки 250 метра, с които можете лесно да го разпределите на 2 или 4 шпули.